Friday, October 19, 2012

Audun Lysbakken har frekkhetens nådegave

De fleste har fått mer enn nok av Audun Lysbakken. Selv tidligere SV-velgere har vendt partiet ryggen og SV har nå så liten oppslutning at partiet kan ryke ut av Stortinget ved neste valg.

Det bør være et varsel til andre småkorrupte småsosialister, nemlig at velgerne ikke godtar hva som helst av løgn og grisete håndtering av offentlige penger.

Nå er Lysbakken på banen igjen:

Først var det Abid Raja som innrømmet at ikke alt er som det bør være med verdigrunnlaget til en del av våre innvandrere. Nå kommer SV-leder Audun Lysbakken haltende etter. Frekkenhetens nådegave besitter disse kompisene.


Les hele artikkelen: Erkjennelsens kompiser

Les også: Sosialister i dialog

...For Islamsk Råd og Islam Net er tingenes tilstand nesten en helt annen: de ser med glupskhet på vårt åpne demokrati – toleranse og dialoque. Norge og Europa er Salamiens Hus, for dem nok heller tolket som Forkynnelsens Hus. Her kan de, sakte men sikkert, spise av våre frihetsfrukter, til de en dag håper at de kan rape mette og fornøyde: ytringsfrihet, likeverd, likestilling og religiøs frihet er historie. Sharia er kommet for å bli.

Dette tror jeg Lysbakken ikke evner, eller ikke vil, se. Nå kan det jo minne om konspirasjonstanker å antyde at marginaliserte SV har forstått at de trenger noen flere stemmer ved neste valg enn hva velgerne gir dem i dag. Blant IRN og Islam Nets medlemmer – vi snakker om et sted mellom 60 – 70 tusen personer – er SVs velgerpotensial stort. Dette tror jeg nok SV-ledelsen er seg bevisst. Derfor fant eksempelvis Heikki Holmås det opportunt å dra på stemmefiske i en Oslo-moské ved forrige Stortingsvalg. SV-ere tar nok turen igjen i 2013.

Likestilling – skitt au. Ytringsfrihet – skitt au. Religiøs frihet – skitt av. Likeverd – skitt au. Eller?

Ja, du tolker rett: min respekt for SV er filleristet.