Saturday, October 27, 2012

Disse har ansvaret for at ekstreme islamister truer Norge

Carl I. Hagen navgir dem alle: Gro Harlem Brundtland, Kaci Kullmann Five, Ann Enger, Kjell Magne Bondevik, Erik Solheim, og dagens ledere som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Erna Solberg, Kristin Halvorsen og Dagfinn Høybråten.

Den tidligere Frp-lederen tar et knallhardt oppgjør med tidligere politiske motstandere som han velger å navngi fordi de etter hans syn har ansvaret for at ekstreme islamister i dag truer Norge og nordmenn.

- Det er helt forferdelig og skremmende å være vitne til hvordan islamistiske ekstremister vokser frem i Norge, og hva slags trussel de utgjør mot vårt samfunn, sier Carl I. Hagen.

- Fra tidlig på åttitallet advarte jeg mot at ulike etniske grupperinger skulle ta med seg sine konflikter til Norge. I dag ser vi resultatet av norske politikeres unnfallenhet. Dessverre fikk jeg rett, sier Hagen til Dagbladet.

- Hva skjedde? Jo jeg ble forsøkt stemplet som brun og forsøkt latterliggjort. I dag ser vi resultatet av norske politikeres unnfallenhet og hva dette er på vei til å koste samfunnet vårt. Dessverre fikk jeg rett, sier Carl I . Hagen og legger ansvaret for at ekstreme islamister operere i Norge politikere fra Arbeiderpartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti.

Jonas Gahr Støre er en mann som politisk ikke engang rekker Carl I. Hagen til knærne. Denne veltalende posøren med fornem vestkant-fremtreden, og som synes å være fredet for motstand fra journalistene,  hadde dette å si da Dagbladet ba om en kommentar til Hagens uttalselse: «Det var lenge siden jeg har sett Carl I. Hagen, men her er han igjen».

Gahr Støre tilhører fortolkningseliten - de som bestemmer hvilke forklaringer av den sosiale virkeligheten som gjelder. Virker det som om Gahr Støre mener at ekstrem islamisme er et problem?


Les ogsÅ Per Sandberg, nestleder i FrP, sin kronikk:

  • Radikal islamisme har befestet seg i Norge rett foran øynene til en tafatt regjering.
  • Tror regjeringen at den islamistiske fremveksten er en form for ideologisk influensa?
  • Som vil gå over bare regjeringen gir det de mener er rett medisin, det vil si flere skattekroner og dialog?


  • 21.september trakk tusenvis av personer mot Youngstorget etter fredagsbønnen. Gjennom Oslos gater gikk grupper på flere hundre menn med armen i været, mens det gjallet Allahu Akbar (Allah er større) og takbir (begrep som gjerne brukes for å uttrykke motstand). Denne gangen var det motstand mot en amatørmessig antiislamsk film, produsert av en ukjent person i USA. Muslimer mente seg krenket, mens mange henviste til grunnpilaren i samfunnet vårt: ytringsfrihet. Ytringsfriheten tok da også en annen gruppe i bruk samme dag. Utenfor USAs ambassade samlet om lag 100 salafister seg, som heller ikke skyr vold for å omvelte Norge. De vil bruke det frie norske demokratiet til å skape sitt ”shariaparadis”.

    Les hele kronikken her: Islamisering for åpen scene