Tuesday, October 30, 2012

Det vedvarende misbruket av Nrk

NRK P2’s Ekko-redaksjonen følger jevnt og trutt opp sine solide tradisjoner med å servere lytterne reportasjer der det meste av journalistikkens regler suspenderes for å få fram et politisk korrekt bildet av virkeligheten.....

.....Slik føyer denne Ekko-reportasjen seg inn i mange andre programmer som utpreger seg ved den journalistiske serviliteten som med slik iherdighet dyrkes i NRK og resten av medie-Norge, særlig i saker som har med asylinnvandring å gjøre, men for all del, vi finner denne serviliteten i det meste av saker som har med samfunnsspørsmål å gjøre. Da er det den politisk korrekte kosepraten som gjelder. De som er ”ofre”, skal skånes for vanlig journalistisk behandling, journalistikkens regler koples ut, og det gjelder å være snill og hyggelig, ikke skape uro ved ”ekle” spørsmål slik at man kan komme til å slå hull på den norske meningselitens politisk korrekte myter. For da kunne det jo også hende at opinionen ville ”lukte” at Norge har et asylinstitutt som skjuler det som egentlig er arbeidsinnvandring. Asylinstituttet er en form for absurd teater der norske medier og de ulike asylsøkerorganisasjonene spiller hovedrollen. Og det er et institutt som kynisk blir utnyttet av internasjonale kriminelle som tjener stor penger på å lure folk med økonomiske ressurser i fattige land til å legge ut på hasardiøse asylreiser til Vesten, der ”gullet” blinker for dem som når fram.

Les hele: Enda et journalistisk sammenbrudd i NRK


Noe å tenke på for Nrk: En engelsk dokumentar omhandlet to supportere av et fotballag. Der ble spørsmålet stilt: Hva er et lag? Svaret fra en av supporterne overrasket. Han sa at publikum er laget. Spillerne kan byttes ut, likeså  treneren og ledelsen, men publikum er selve laget. Når publikum ikke lenger vil se fotballkampene, da opphører laget!