Monday, October 1, 2012

Jag är inte sjuk, jag är bara svensk

Sverige er blant flere og flere rundt om i den vestlige verden blitt kjent som et galehus. For så vidt helt greit, da vet vi i det minste hvor skrullingene befinner seg. Med måpende vantro kan vi kun bivåne at et åndssvakt folkeferd jobber hardt for å  ødelegger sitt eget land.

For hønsehjernene i hønsehjernelandet Sverige hviler aldri. De jakter kontinuerlig på fiender av deres vanvittige prosjekt - multikulturismen - og en av de seneste fiender de har funnet, er tegneseriefiguren Tintin. Hønsehjernene har nemlig funnet ut at Tintin er rasistisk eller homofobisk

Fy flate! Man kan bli sjokkert av mindre.

Vil det nytte å fortelle de politisk korrekte fjolsene i Sverige at de mest homofobiske mennesker på denne jord er nettopp muslimene som de importerer i stor skala?

Neppe. Sverige er uten håp allerede. De synes å ha mistet evnen til å tenke. Vi kan bare ønske dem lykke til på veien til å bli det første muslimske landet i Europa. Mon tro hvor de svenske homsene skal gjøre av seg når landet har blitt tatt over av islam?

Strakstiltak overfor tegneseriefiguren Tintin ble naturligvis sporenstreks iverksatt - Tintin ble utvist fra Kulturhuset i Stockholm, og personalet fikk instruks om å lete etter annet material i biblioteket som kan defineres som rasistisk eller homofobisk. Vi tar det som en selvfølge at personalet gikk hjem glade og lykkelige over å ha utført et viktig oppdrag. Ble eventuelle rasistiske eller homofobiske bøker som de fant satt fyr på?

Tror du at denne historien er en fleip?

Dessverre, det er nok ikke det:
Kroken på døra for Tintin