Sunday, October 28, 2012

Ubaydullah Hussain kunne ikke ta den kvinnelige aktor i handaUbaydullah Hussain nektet å håndhilse på kvinnelig aktor

Er det fordi manndommen hans er så skjør at den hadde tatt ytterligere skade hvis han tok en kvinne i handa?

Er det fordi han foretrekker menn og kun menn?

Er det fordi islam anser kvinner som mindreverdige?

Uansett grunn, vi kan trygt fastslå at Ubaydullah Hussain er en forskrudd fyr. I enhver forstand er alle kvinner den puslingen overlegen. Kun langvarig terapi kan (muligens) hjelpe et slikt tilfelle.


Forøvrig - Document har som regel meget gode leserkommentarer. Her er et knippe som omhandler Hussain, og norske politkere:


....Det opplyses også om at jihadistlederen Hussein er arbeidsledig og får penger av NAV. Noe annet ville vel vært omtrent naturstridig? Skal man rasere Norge så skal man ha offentlig støtte!
-thorr2010   

Ikke bare får han penger, han får MYE penger. Regn på det, jeg får det ikke til å stemme at med en inntekt på 370 000 de siste årene får han nesten 20 000 i måneden utbetalt fra NAV, etter mine beregninger burde han fått under 15 000.
Hva får en stakkars minstepenjsonist? Jeg har mistet all tro på dette samfunnet..
-Hummer & kanari   

Det er en skandale, men så er jo også politikernes ansvar i dette, også en skandale. De gidder ikke bry seg med hva den norske opinionen mener. De ser bare til riksavisenes kjendiser, deres uttalelser er viktig.
Moralen til politikere og moralen til frekke antidemokratiske muslimer, er slående lik.NAV, når hørte man om en innvandrer som ikke fikk det han hadde "krav" på?
Ikke rart Norge er Mekka for alskens "kvalifisert" innvandring.
Og minstepensjonen, er den ca 7000kr?
Mange eldre har bare den idag.
Det er bare vi, innbyggerne som kan gjøre noe med dette. Men politikernes ustoppelige frekkhet er paralyserende.

-ripss

"Men politikernes ustoppelige frekkhet er paralyserende."
Og hvor er vår Store Leder Stoltenberg når vi trenger ham ? Han går og gjemmer seg. Akkurat som han gjorde da vi ble truet av Mohyeldeen Mohammad og 3000 andre muslimer fra Universitetsplassen i Oslo for noen år siden. Stoltenberg holdt seg taus og borte, mens nordmenn var i sjokk over det ganske land. Vi ser et mønster av feighet, fra den mannen vi har gitt vår tillit. Han forstår visst ikke at han ikke bare er forvalter av A/S Norges økonomi. Han er også forvalter av vår trygghet og moral.
Jeg synes ikke han er vår tillit verdig.

-Marit