Wednesday, October 24, 2012

Enda mer fra galmannslandet Sverige

Utallige artikler er skrevet om hvordan svenskene ødelegger sitt eget land. Flere har påpekt at Sverige kommer til å bli det første muslimske landet i Europa, og landet fosser frem mot den tilstanden med rekordfart. Mer enn tusen innvandrere kommer til Sverige hver eneste uke - og den svenske eliten vil ha mer.  Og enda mer.

Forbauser det deg at du må finne informasjon av dette slaget hos alternative informasjonskilder?  Lever du fortsatt i den villfarelsen at du får vite det du trenger via Nrk og Aftenposten?

Glem det! Aftenposten og Nrk refuserer over en lav sko og den informasjonen de velger å publisere, er nøye anrettet. Visse temaer diskuteres helst ikke, og skulle de se seg nødt til å gjøre det, sørger de alltid for at de riktige personene med de riktige meningene - for eksempel redaktør i Aftenposten, Harald Stanghelle - fører an i ordskiftet.


Hvordan kan Sverige kjøre seg selv i grøfta på denne måten?

Svaret er Vakthundene: Det finnes nemlig spørsmål en ikke får stille i Sverige. Det er derfor mange har påpekt at Sverige har blitt det nye DDR (det tidligere kommunistiske diktaturet, Øst-Tyskland).  Man får ikke stille spørsmål ved Europas mest drastiske innvandringspolitik. Man får fremfor alt ikke stille spørsmål av typen «Hvor mye innvandring tåler Sverige?». Det er det farligste spørsmålet av alle, for det utgår fra at det finnes en grense.

Les om vakthundene i Sverige her: Vakthundene

Les også: Sverige er et annet sted