Monday, October 1, 2012

Noen av oss er uten skyld

"Hvis vi tar med innvandrerbefolkningens etterkommere og holder norsk befolkning konstant, vil innvandrere kunne være i flertall i 2055. Dette såkalte høyalternativet til SSB er basert på en lavere innvandring enn det har vært i de fem siste årene til Norge, og er dermed ikke urealistisk. Den velferdspakken som tilbys i Norge er som en magnet for verdens fattige."

Det er dere som stemmer på (særlig) Arbeiderpartiet og Høyre som er skyldig i at Norge blir totalt forandret, kanskje endog blir et muslimsk land i 2055. Kanskje på tide å våkne opp?

Les hele kronikken: Dramatisk befolkningsutvikling for Oslo

Leserkommentar:

En sån här artikel vore omöjlig att publicera i svensk press. Den skulle aldrig få bli publicerad ens och om den mot all förmodan blev publicerad, skulle ett ramaskri av högröstade vänstermänniskor, kulturelit och expofanatiker gapa och skriva om rasism och alla likas värde. Därför råder locket på i Sverige. Ingen får kritisera den numera likt en religion omhuldade mångkulturen och massinvandringspolitiken.
Glöm inte att Sverige tar in ännu fler utomeuropéer än Norge. Bidragsinvandringen slår ständigt nya rekord i Sverige. Sverige tar emot 1/4 av EU:s flyktingar, fast vi är en 1/27-del av EU. Ni kan ju bara föreställa er hur utvecklingen kommer att bli här hos oss i Sverige.
-Cavatus,

Jeg har klikket på ditt navn, - og forstår at du vet hva du snakker om med over 100.000 likes. Takk for din innsats, - og at du bryr deg også om Norge, - som om ikke Sverige var nok.
Mon tro om Aftenpostens redaksjon vil sette inn all sin
kraft på å bevare Norge som en demokratisk levedyktig
nasjon, - og presse på helt til befolkningsveksten fra land
som Afghanistan, Somalia, Syria, Irak, Pakistan osv.
kommer under kontroll.

-eplejuice