Wednesday, October 31, 2012

Noe er i ferd med å skje i Sverige

Svenske journalister (hvis de i det hele tatt fortjener tittelen "journalist") er blant de feigeste i den vestlige verden. De fører det svenske folket bak lyset når det gjelder den massive utskiftningen av den svenske befolkningen. Masseinnvandringens negative konsekvenser er et ikke-tema i Sverige. Det er derfor nettstedet Avpixlat, som et av de få som forteller sannheten til svenskene, har fått en utrolig fremgang. Nå er Avpixlat blant de største nettstedene i Sverige.

Det är de som läser och kommenterar som är Avpixlats själ. Det är de som skapar Avpixlats storhet. Det är därför journalister gjort försök att stoppa Avpixlat. Inte för krönikorna, inte för klippen ur deras egna tidningar, utan för att kommentarerna engagerar. Folkets röst är makthavares stora skräck. Det är därför de har stängt av sina egna kommentarsfält och letar med lupp bland kommentarerna på Avpixlat. Det är alltid kommentarerna de anmäler, inte krönikörerna. De är inte rädda för krönikörerna. De är rädda för dem som kommenterar.

Nå synes det som om noen av journalistene er ved å våkne. En svensk journalist har våget - men ikke å skrive i en svensk avis, derimot i danske Jyllandsposten.

”Der skjer i disse år en endring av Sveriges befolkningssammensetning som hverken journalister eller den politiske elite er villige til å diskutere offentlig. Er det en grense for hvor mye innvandring Sverige kan håndtere.”

Spørsmålet stilles av journalist og økonom Gunnar Sandelin – i danske Jyllands-Posten. I Sverige stemmer svært mange journalister på parti som er for åpne grenser.

Les hele: En svensk journalist våger

Relatert artikkel: Vakthundene

***


Det känns nästan som om det pågår ett inbördeskrig i Sverige där vapnen är psykologiska. På ena sidan står de som försvarar det som kallas politisk korrekthet. Det är en tro som man måste hålla sig till annars blir man fienden och är inte längre välkommen i folkhemmet. Fienden är de som ifrågasätter rådande tro. Människorna som bekänner den politiskt korrekta tron är i majoritet, i alla fall till synes då många inte vågar yppa något annat i rädsla för att bli utslängda i kylan.

Psykiskt krig