Tuesday, April 17, 2012

Arbeiderpartiet sitter fast i reve-saksa

Med den nye rapporten om at Breivik er strafferettslig tilregnelig, gjør at Oslo Tingrett ikke kan begrense Breiviks forklaring om motivet for 22/7. Loven sier at Breivik har rett til å forklare seg om det han selv synes vil ha formildende omstendigheter, til hans egen fordel.


Da kommer han til å gå løs på APs politikk om innvandring, islamisering, avkristning av Norge og mediasensur osv. Dersom Breiviks politiske forklaring i retten kan sannsynnliggjøres, at hans meninger har flertall i befolkningen, da må AP selv ta en del av skylden for 22/7, skriver Jan Skoland i et innlegg hos abc nyheter.


Kommentariatet, særlig Ap-politikeren Arne Strand i Dagsavisen og Harald Stanghelle i Aftenposten, vil naturligvis gjøre intense forsøk på brannslukking. Men å putte den ånden tilbake i flasken vil ikke la seg gjøre.


En taktikk som allerede har vært brukt flittig og trolig vil intensiveres, er å plante et ubehag hos folk flest ved å dele meninger med massemorderen. Vi vet allerede at terroristen hater Arbeiderpartiet. Vil venstresiden prøve å påvirke folk til å innta motsatt mening?


Det vil neppe gå. Blogger og leserkommentarer overalt på nettet viser at flere og flere mener det samme som ABB; Arbeiderpartiet er ansvarlig for masseinnvandringen til Norge, noe som er i ferd med å ødelegge både den norske kulturen og mange kommuners økonomi. Oslo kommune må for eksempel bygge et nytt klasserom hver uke i 10 år for å få plass til alle nye elever som Arbeiderpartiet bringer til landet.


Det er viktig at terroristen får foklare seg slik at vi kan forstå, er det mange som har sagt. Det skal derfor bli interessant å høre hva terroristen sier i sin forklaring i retten. Mye tyder på at det hovedsaklig vil være Arbeiderpartiet som får gjennomgå - partiet sitter nok allerede i reve-saksa.