Sunday, April 15, 2012

Massemorderen ABB fikk det slik han ønsket

(Bildet er fra forberedelsene utenfor Tinghuset i Oslo)

22/7-terroristen ønsket seg mest mulig medieoppmerksomhet. Det har han maktet å oppnå. Hele 800 journalister er akkreditert for å dekke rettsaken. Massemorderen må føle en intens glede og stolthet - slik kun en gal mann kan føle det etter å ha frarøvet 77 uskyldig mennesker livet.

Det skal sendes kontinuerlig hele dagen den første uken. Det går ikke an å skru på radio eller TV uten å bli møtt med prosessen. Man føler allerede en stigende kvalme både ved navnet og synet av mannen. Hvordan vil følelsen være etter å ha blitt tvangsforet med dette i ukevis? Kvantitet er ikke kvalitet. Burde mediene vært mer sparsomme?

Nrk og avisene har allerede begynt, og det kommer kun til å bli mer og mer om denne rettsaken i dagene og ukene som kommer.

Leserkommentar til artikkelen: Generalprøve

Jeg gikk utrolig lei av ABB ifjor... Leser sjelden i msm om dette. Men hjertet mitt blør for foreldre som har mistet sitt barn. Barn er en basis for livet. Hjertet mitt er derimot temmelig hardt overfor media og politikere. Å slå politisk mynt på massemord er skitten, kynisk "politikk". Mens de soler seg i sin egen glans. Det er egentlig ikke til å fatte. Men svært betegnende for tilstanden i deler av kongeriket.
-7grace

No comments:

Post a Comment