Monday, April 2, 2012

Medienes voldelige stormtropper

Høyreekstremismen er på fremmasj over hele Europa.

Du har hørt den før?

Naturligvis. Det er jo det mediene vil ha dere til å tro. Lørdag hadde noen høyreekstreme grupper demonstrasjon i Århus i Danmark. Hvor mange høyreekstreme møtte opp? 20.000? - 10.000? - 2000?

Neida, kun 200 - fra Storbritannia, Tyskland og Norge. Med andre ord, ikke akkurat en massiv bølge av høyreekstreme, som mediene ønsker å få deg til å tro finnes i Europa.

Så ble det naturligvis bråk. Fordi svartkledde venstreekstreme og voldelige islamister møtte opp til motdemonstrasjon. Volden ble startet av pøbelen tilhørende venstresiden og islamistene. Voldsutøvelse er nemlig kjennetegnet for de venstreekstreme og islamistene. De representerer "det gode", i følge mediene. Det er derfor de er å regne som medienes voldelige stormtropper.

Her er en artikkel om samspillet mellom mediene og voldsutøverne -

Voldsalliansen er farlige allierte

- og her er en god leserkommentar til den artikkelen:

"Det vi med temmelig stor sikkerhet kan anta er at det vil komme nye konfrontasjoner. Det kan se ut til at venstreekstremister og islamister får overta det offentlige rom uten at mediene protesterer."

Men mediene, som du selv sier, "... er en deltaker, selv om de later som om de kun dekker." Og ikke bare det: De sortkledde og maskerte venstreekstreme "antirasistene" er jo selv blant initiativtakere til å etablere de "høyreekstreme" som de så søker offentlig støtte til å bekjempe. - Antirasister bygde høyreekstrem organisasjon

Jeg tror hele denne politiske runddansen har en felles drivkraft og energikilde: Offentlig støtte til "frivillige organisasjoner" og, ikke minst, pressestøtten som skaper både forventning og krav om at mediene skal ha en konkret oppgave i kampen for det gode og snille samfunn, og derfor ser seg interessert i å bidra til å skape den sosiale uroen de dernest går ut for å "dekke" og "avsløre" i det gode samfunns tjeneste. Men "avslører" de noe annet enn sin egen deltakelse og rolle i dette korrupte spillet?

Bildene fra Aarhus avslører i alle fall resultatet. Dersom vi fortsetter lenge nok med å ekspandere vårt brutto nasjonalprodukt med denne formen for verdiskapning og produksjon, vil vi før eller siden med stor sannsynlighet ende der hvor Hellas og Portugal er i dag, - lenge etter at disse landene er kommet på bena igjen.
-Per A

Les hele artikkelen: Voldsalliansen er farlige allierte

Les også: Hvem er fascistene? I den artikkelen - og særlig leserkommentarene - får du se eksempler på hvordan Nrk, TV2, VG, Dagbladet, Aftenposten og andre fusker for å påvirke deg.

No comments:

Post a Comment