Monday, April 16, 2012

TV2 dummer seg kraftig ut!

Les her hvordan TV2 avslører at de er komplett upålitelige som en seriøs informasjonskanal og hvordan de setter seg selv i gapestokken:

Ytre venstre rapporterer om indre og ytre høyre.


Leserkommentarer til artikkelen:

"Dette var pinlig slett og amatørmessig "journalistikk" av TV2, patetisk. Lurer på om de har selvinnsikt nok til å skamme seg - eller lære noe av denne brøleren?"
-ixus90

"Tv2 har etter innsettelsen av Hildrum foretatt en gradvis journalistisk reorientering. De har rett og slett fått en slagside som minner om hva Nrk har hatt i flere år. Det betyr at grupper som er til venstre som ønsker å pushe et bestemt syn i en sak, gjerne får gjøre dette uten relevante kritiske spørsmål, men tv2 legger gjerne litt ekstra fordelaktig spinn ved å fremstille de som objektive eller nøytrale.

Jeg tror dessverre ikke dette er siste tilfelle fra tv2. 18.30-nyhetene som tv2 hadde idag, viser dessverre at tv2 ikke har den nødvendige profesjonelle distansen til rettsaken til Breivik. Bare dette grepet ved at de har flyttet nyhetsendingen til utenfor tingretten. Og det er forskjell på å rapportere fra denne rettsaken og det å være propagandaverktøy for Eskil Pedersen og Auf. Og tv2 bikket over i det siste i 18.30-nyhetene."
-smokewater

No comments:

Post a Comment