Friday, February 3, 2012

Aftenposten freder muslimers voldelige trusler

Aftenposten forsvarer Arfan Bhatti, hans og andre muslimske ekstremisters rett til å komme med voldelige trusler, samt deres rett til å arbeide for sharia-lover i Norge. Norske høyreekstremister, derimot, forsvares ikke i Aftenposten. Kun muslimske ekstremister, må vite. Så langt - eller dypt - har Aftenposten falt.

"At dette har kommet på trykk i avisen til Haugsgjerd, Stanghelle, Åmås og Madsen, tjener dem til liten ære. Det sier noe om at avisen har fått et miljø der de mest vanvittige meninger får komme på trykk."

Det er redaktør i Document, Hans Rustad, som skriver dette i en omtale av Aftenpostens forsvarsartikkel for muslimsk ekstremisme og sharia i Norge.

Les Rustads artikkel her: Sterkt fra Inger Anne Olsen

Noen leserkommentarer hos Document:

Alle vi som alltid har spurt oss selv om "hvordan KUNNE vanlige tyskere la nazistene vokse seg frem midt i blant dem?" - vi får svaret i Shariaposten idag.
-Saude

***

Man må også spørre seg om det egentlig er mangfold man ønsker seg fra muslimsk hold, for i tiår har vi blitt opplært til at det vil gå seg til og at de vil omfavne våre verdier. Nå ser vi at en del står steilt imot de verdiene, og langt fler vegrer seg for å omfavne de verdiene, og da snakkes det altså om mangfoldet igjen. Dette er jo helt i tråd med det man har advart mot i en årrekke og nå som det manifesterer seg rett forran øynene til mediene, tror jeg de føler seg beklemt. Å kaste kortene krever mye, men å spille videre med sitt skyggespill koster lite på kort sikt, men dertil mye på lang sikt, så da kommer det ene forsvaret for islamsk galskap etter det andre og det blir værre for hver dag som går. Det var vel Åmås som forsvarte niqab nylig?? Så mye for å omfavne våre verdier... Hvordan kan vi forvente dette av innvandrerne når vi ikke tror på disse verdiene selv, engang.
-Spaceman_Spiff

***

"Like norsk som kongen..."

Det er ihvertfall greit å vite hvor Aftenposten står. Det minner ihvertfall meg adskillig om avisens minst ærerike fortid. En avis som mer enn gjerne fraterniserte med fiendtlige krefter. Svik kan komme i så mange slags gevanter.
-Steinadler

3 comments:

 1. Absurd, både Olsens og også Stokkan-Grandes utspill, begge basert på Bhattis klare budskap

  Er Stoltenberg redd for at folk skal våkne, og stikke kjepper i hjulene for hans prosjekt?

  Stokkan-Grande har jo ingen mulighet til å garantere at islam ikke vil presse kontinuerlig for å innføre stadig mer sharia, slik de har jobbet hittil, bl a med målrettet infiltrasjon.

  Har forresten, Ap ennå forklart for folket hva som er deres prosjekt, slik Tybring-Gjedde var så fri å spørre om?

  ReplyDelete
 2. Niqab

  La oss si at en med onde hensikter gikk til anskaffelse av en niqab for å kunne operere uhindret i Regjeringskvartalet

  Hvor mange ville ha latt være å hindre vedkommende, av redsel for å bli kalt rasist?

  Hvor langt ville han ha kunnet gå før han ble stanset?

  Når du ser en niqab, hvordan avgjør du hva som er bak det svarte stoffet?

  Har norske politikere tenkt på å ta den debatten?

  ReplyDelete
 3. Freding og aksept er det samme som å bøye seg - for sharia.

  Trusselen er etablert. Nå er det bare å følge på med krav.

  ReplyDelete