Thursday, February 2, 2012

Slikt får du ikke vite via Nrk og avisene i Norge

Mediene i Norge forteller ikke sannheten om enkelte muslimske miljøer i Europa, om hva en del barn (særlig jenter) opplever. Hjelpeorganisasjonen Redd Barna bryr seg åpenbart ikke - feministene gir blaffen og Nrk tier. Kun noen få, deriblant Human Rights Service - organisasjonen som Audun Lysbakken gjør alt han kan for å kneble, forteller om skjebnene til barn og kvinner i muslimske miljøer. Her er en av historiene:

Det er nesten ikke mulig konkret å forestille seg hvilke liv jentebarn tvinges til å leve – rett ”foran nesen” på oss. Den banebrytende saken fra Oslo i 2011 forteller dog en god del om den frykten og avmakten et jentebarn her levde med i ”ekteskap” med en voksen fetter. Hun var 13 år da hun ble tvunget inn i det som ble betegnet som ”ekteskapsliknende samliv”. I London har de nå eksempler på jenter helt ned i niårsalderen som ”giftes”. Da vil jeg anta at i de belastede områdene i West Yorkshire (Birmingham, Manchester, Bradford, Leeds, Luton osv) er forholdene minst like groteske som i Islington.

Iranian and Kurdish Women’s Rights Organisation (IKWRO), ved Dianna Nammi, kaller jentebarna for “hustruer, men i barneskoleuniform”. Videre: “De må lage mat til dem (ektemennene), vakse klærne deres, alt. De går fremdeles på skoler i Islington, og strever med å gjøre barneskolelekser, og samtidig i praksis bli jevnlig voldtatt av middelaldrende menn og misbrukt av familiene deres.”


Les hele: Jenter på ni år giftes bort i London

1 comment:

  1. Aisha - en moden kvinne på ni

    "Egyptian Cleric Sheik Abdallah Kamal Defends the Prophet Muhammad’s Marriage to Aisha: In Warm Climates, Girls Generally Reach Puberty at the Age of Eight"

    ReplyDelete