Monday, February 20, 2012

Hun og han er borte - nå skal det være hen. I Sverige, selvsagt.

Hvis du ikke har hørt om dette tidligere og tror det er en skrøne, så tar du dessverre feil. Slik er det i Sverige, der har galskapen tatt fullstendig overhånd. Men det skulle ikke forundre meg om Audun Lysbakken og andre venstreekstremister snart foreslår det samme i Norge.

Les hele artikkelen skrevet av den svenske journalisten, Julia Caesar, her:
Bitterfittans klagan


"..... På förskolan Egalia på Södermalm i Stockholm (var annars?) har man tagit steget fullt ut. Där finns inga pojkar eller flickor. Där säger man förnamnet, ”kompis” eller ”person”. De könsspecifika orden ”hon” och ”han” är skrotade. Alla barn kallas ”hen”. I böcker som köps in ska det helst vara ensamstående eller samkönade föräldrar. Tygdockorna är mörkhyade och exakt likadana. Men de har – hör och häpna – könsorgan.

”Vi vill inte ta bort det biologiska könet. Det är det sociala könet vi arbetar med” säger Lotta Rajalin i Aftonbladet.

Sasha och Nikki uppfostras könsneutralt

Kan galenskapen komma längre? O ja. Samhällets minsta cell är familjen. Ingen propaganda är helt lyckad förrän den har infiltrerat även dessa de minsta byggstenarna i samhällsbygget. Föräldrarna Linus och Sara har tagit genusfrågan på allvar och uppfostrar sina två barn Sasha, 2,5 år och Nikki, 6 månader, könsneutralt. Barnen är klädda i könsneutrala kläder och har fått könsneutrala namn så att ingen ska kunna räkna ut om de är pojke eller flicka. Det berättar pappan Linus stolt i Dagens Nyheter. Föräldrarna har bytt dagis för Sasha, eftersom personalen på det förra dagiset betedde sig som om det finns två kön.

”På vår nuvarande förskola går det inte att säga könen på många av barnen och det tycker jag är ganska befriande. Och att vi inte är de enda som har könsneutrala namn på barnen. Det är jätteskönt att komma bortom det könsuppdelade” säger Linus.

Linus har nyligen börjat använda det könsneutrala pronominet ”hen” och är positiv till begreppet. Men det kändes först lite onaturligt.

”Det har suttit jättelångt inne. Men jag började använda det i min undervisning till gymnasieeleverna förra veckan. Det blev ingen reaktion alls. De kanske lyssnade dåligt eller så accepterade det rakt av.”

Det här är i allt väsentligt ett sektbeteende som med all önskvärd tydlighet visar hur ideologi kan slå över i bindgalenskap. De här två föräldrarna måste bevisligen vid åtminstone två tillfällen ha haft viss glädje av sina icke försumbara könsskillnader. De två barn som detta har resulterat i används kallblodigt som försöksråttor i föräldrarnas ideologiska experimentlaboratorium. De berövas rätten till sin könsidentitet som är en väsentlig del av identitetsutvecklingen även hos små barn. Barnen borde omedelbart omhändertas på grund av psykisk barnmisshandel, och föräldrarna rekommenderas några år på analyssoffan för att reda ut sina trauman och neuroser......"

***

Bruce Bawer, please - write an article about this. The world needs to know about this Swedish madness!

***

Se Hjernevask-episoden med Harald Eia:
Født sånn eller blitt sånn

No comments:

Post a Comment