Friday, February 3, 2012

Dagbladet henger ut Hege Storhaug, men nekter henne tilsvarsrett

Det er vel ikke mange som lenger tar Dagbladet seriøst. De fleste ser på den avisen som et tilholdssted for politiske dårer som utøver en form for journalistikk det ikke er behov for. Dagbladet er helt enkelt en overflødig avis. Har man respekt for seg selv og sitt omdømme, viser man seg ikke i det offentlige rom med Dagbladet i hendene. Det er rett og slett for pinlig.

Denne multikulturelle Dagbladblekka liker å forfølge personer, som for eksempel Hege Storhaug. At avisen derimot nekter Hege Storhaug tilsvarsrett, viser kun at seriøsiteten for Dagbladet som avis er i ferd med å forsvinne helt og holdent. Det er i og for seg som forventet, og i grunnen like greit.

Her kan du lese Hege Storhaugs tilsvar som Dagbladet nektet å trykke:

Ingen Mohammad, ei heller glede

Relaterte artikler:

Dagbladets prioriteringer og verdisyn

Svenske Expo og vold

2 comments:

 1. Hva, når eierne innser at blekkas marked minker? Hvilke grep vil de eventuelt ta?

  ReplyDelete
 2. Breivik i retten

  Massemediene forsøker krampaktig å kategorisere Breviks hilsegest i retten.

  Er det blitt sånn nå at man når man bestemmer seg for å hilse, må velge fra et utvalg kjente hilsemåter, slik at man lettere kan kategoriseres og settes i en bås?

  Avisene fortviler fordi den gesten Breivik gjorde i retten ikke passer til noen av de kjente nazi/fascist-hilsenene de kjenner, og det blir helt håpløst for dem å få festet de merkelappene på ham.

  De nekter å forholde seg til problemkomplekset som ledet til massakren. Hva som helst, for å slippe å forholde seg til det!

  Patetisk å høre kommentarene fra de godkjente forståsegpåerne, som er like irritert og fortvilet som journalistene og multikulturtilhengerne.

  ReplyDelete