Wednesday, February 15, 2012

De blir bare fortalt hvor forferdelige norske kvinner er

Kulturkræsj på timeplanen

Denne artikkelen publisert i Aftenposten burde Audun Lysbakken skrive ut og henge på veggen sin!

De blir bare fortalt hvor forferdelige norske kvinner er.

Dette er rasisme. Hører vi noen gang fra LO-støttede Antirasistisk Senter om denne formen for rasisme? Eller, igjen, fra Audun Lysbakken?

Mennene setter kona på kjøkkenet og kjører taxi og er ute. De pakistanske jentene som er vokst opp her, får en mann som er vant til at man slår sin kone og ligger med henne når man vil. Det er ikke tilfeldig at at krisesentrene er fulle av pakistanske jenter. De arrangerte ekteskapene pøser bensin på bålet. Det er noen som klarer seg bra, men ikke mange.


Det er en halvt pakistaner som uttaler dette. Human Rights Service har jobbet med probematikken, tvangsekteskap, i uttallige år. For det har Hege Storhaug og HRS blitt kalt rasister og islamofober og det som verre er. Audun Lysbakken (nok engang) har diktatorisk fratatt HRS økonomisk støtte i et forsøk på å kneble Storhaug og HRS. (Jada, Audun Lysbakken - vær sikker, om nødvendig skal vi gjenta dette helt til vi tygger graut!)

Her er en leserkommentar til artikkelen i Aftenposten vi støtter fullt og helt:

Det er nettopp denne ukulturen Arbeiderpartiet så gjerne vil ha mer av i Norge. Naive Ap-velgere og deres enda mer naive ledere, kaller det hele for en "berikelse". Tidenes største bløff i nyere norsk samtid. Når skal folk forstå at vi vil ikke ha det slik i Norge? Stopp innvandringen. La oss verne om våre verdier, vår kultur, normer og regler.

Spør man en Ap-velger hva som angivelig er så bra med ikke-vestlig innvandring, blir det stille. Hver gang. Som vi ser i artikkelen, og hundrevis av andre artikler som belyser innvandringens negative konsekvenser, er det utelukkende elendighet Ap har dratt inn i landet.
Ap-velgere: dere har mye skyld og ansvar på deres veike skuldre.
-Oberst10

No comments:

Post a Comment