Sunday, February 19, 2012

Syv år gammel gutt stemplet som rasist i England

En syv år gammel gutt spurte en klassekammerat om han er brun siden han kommer fra Afrika.

Moren til gutten fikk beskjed om at hun måtte signere et dokument som stadfested at gutten er rasist siden han spurte en medelev om hans hudfarge.

Den saken må vel falle i smak hos LO-støttede Antirasistisk Senter og alle politisk korrekte dårer på venstresiden her i landet? Ikke sant?

Les hele galskapen her: Boy, 7, branded a racist for asking schoolmate: 'Are you brown because you come from Africa?'

Relatert bloggpost: Du må aldri nevne noens hudfarge - det er en stor synd

2 comments:

 1. Islamiseringstilhengerne instrumentaliserer en helt normal engelsk gutts reaksjon på noe et barn helt naturlig lurer på.

  Forkastelig! Hva som helst i islamiseringens tjeneste.

  ReplyDelete
 2. Saken er tragikomisk. Jeg har hele tiden vært overbevisst om at for eksempel en organisasjon som norske Antirasistisk Senter gjør bekjempelsen av rasisme en stor bjørnetjeneste. At LO kan støtte en slik organisasjon økonomisk, vitner om at hjernevasken har blitt total.

  Folk flest reagerer heldigvis på idioti, det kunne vi se i forbindelse med den latterlige Moccamann-saken her i landet. Det var liten forståelse blant folk flest at ”Moccamann” skulle være en nedsettende karakteristikk av fargede personer. Selv fargede ungdommer syntes det var morsomt, kunne TV2 vise i et tv-innslag dagen etter.

  Men Antarasistisk Senter var naturligvis raskt ute med rasismestempelet, det samme var ekstremisten Audun Lysbakken. Skuespilleren Aksel Hennie bekjente selvfølgelig at han var på de rettroendes side og kjæresten hans, Tone Damli Aaberge, stakkar, ble fryktelig dårlig, twittret hun om. Vi får håpe hun føler seg bedre nå.

  Det er snakk om ryggmargsreflekser hos disse programmerte individene. Selv de politisk korrekte dårene i Nrk måtte ha møte hvor det skulle vurderes om Plumbo kunne få delta i Melodi Grand Prix. Jeg gadd vite hvor mange timer det møtet varte.

  Takk og pris for internett og Google. Dette vanviddet er for alltid lagret og kan hentes frem igjen ved passende anledninger.

  ReplyDelete