Saturday, February 18, 2012

Document kler Aftenposten naken - igjen

Det begynner nesten å bli en vane, at Document må oppdra Aftenposten og dets medarbeidere. Vi har tross alt å gjøre med en av landets største aviser, selveste Konemor blant avisene. Når de mister hodet i den avisen - og det skjer dessverre altfor ofte - så kan det ikke gå upåaktet hen. Noen bør gripe inn og si i fra. Heldigvis gjør Document nettopp det. Så får vi håpe at det har sin virkning - på sikt.

Nå er det selveste sjefredaktøren hos Konemor, Hilde Haugsgjerd, som har rotet seg ut på viddene og må hentes inn igjen. Hun forsøker å rettferdiggjøre lekkasjene fra en advokat til avisene. Hvordan det går, kan dere lese i artikkelen hos Document:
Klomsæt ingen varsler og Aftenposten ingen statsmakt

Ikke glem leserkommentarene til artikkelen - de er alltid fornøyelig lesning. Søk også gjerne hos Document for flere artikler om Aftenpostens journalistiske snurrepiperier.

PS: Vi glemte å nevne Human Rights Service (HRS). De også har sin fulle hyre med å omtale de mange dumheter foretatt av en stadig mer forstyrret Konemor. Søk gjerne hos HRS, også - der er nok å ta av når det gjelder artikler om Aftenposten. Her er en av de siste:
Normalt at foreldre velger sexpartner for barna

No comments:

Post a Comment