Monday, April 22, 2013

Gammelmedia kan ikke stoles på

Her er en leserkommentar til artikkelen
Fra den pinlige virkelighetsfluktens teater

Vi publiserer den som egen post som enda et lite bidrag for å hjelpe deg til å forstå hvor lite du kan stole på den informasjonen som gammelmedia - særlig Nrk og Aftenposten - gir deg. Nrk kan du dessverre ikke få gjort så mye med, for politikerne tvinger deg til å betale lisensen. Aftenposten, derimot....akkja, hvorfor kaster du bort pengene dine på et abonnement på den blekka?


Takk for glimrende kommentar til dette viktige temaet. Det er som det sies påfallende hvordan politikere og den kuede, dresserte pressen (VG, NRK, Aftenposten, Dagsavisen osv.) ikke har nevnt dette med ett ord... Ikke ETT ord! De tror muligens de gjør en aktverdig samfunnsinnsats ved å legge lokk på informasjon om innvandringens reelle konsekvenser. 
Det de i virkeligheten gjør, er å bedra sine egne lesere/seere - for å løpe maktens ærend. Er det det som skal være pressens oppgave heretter? Skremmende. Pressen bør gå i seg selv nå. Om ikke annet bør noen modige og hederlige ansatte i disse mediene ta et oppgjør med seg selv og sine kolleger. Om ikke ledelsen/sjefredaktørene i NRK/VG/Aftenposten eier moral og etikk, så finnes det formodentlig ansatte som fortsatt har det, som ennå ikke har latt seg korrumpere av den råtne kulturen som råder i gangene. For hva slags bedrag er de blitt en del av? Var det derfor de ble journalister - for å delta i en massiv løgnoperasjon overfor befolkningen? Dette kan ikke fortsette. Det lukter virkelig ille av norske MSM-presse om dagen.
-plaudon