Monday, April 29, 2013

Slik kan du irritere den politiske venstresiden

Jeg forutsetter at du allerede vet det - at majoriteten av journalistene i dette landet stemmer på sosialistiske partier. Professor Frank Aarebrot har gjennomført undersøkelsene. Arbeiderpartimannen Aarebrot mener at dette ikke har noen betydining, journalistene skriver uhildet og helt upåvirket av sitt politiske ståsted.

Fjordman spurte i en kronikk om Aarebrot mener at også journalister med et nynazistisk  ståsted ville være like upåvirket som sosialistiske journalister.

Aarebrot svarte naturligvis aldri på det spørsmålet.

Jeg forutsetter også at du vet at våre journalister er statsstøttet. Millioner av skattekroner sprøytes inn som pressestøtte. En blekke som Dagsavisen får for eksempel 40 millioner kroner hvert år av dine skattepenger.

Tror du Document får støtte?

Naturligvis ikke. Document og Human Rights Service er hatet av alle politisk orienterte som tilhører venstresiden. Les for eksempel hvordan Audun Lysbakken, som ble sparket som statsråd, forsøkte å vingeklippe Human Rights Service.

Det er her du kan bidra. Dess mer disse to webstedene får i støtte, dess mer kan de avsløre hykleri og løgner produsert av de politisk korrekte.

Gi penger, om ikke mer enn en hundrelapp i måneden (det har de fleste av oss råd til) og jeg kan garantere deg: Den politisk korrekte venstresiden vil gremmes. Det i seg selv skulle være grunn god nok til å støtte Human Rights Service og Document.