Thursday, April 25, 2013

Oligarkpartiet Arbeiderpartiet

Alle som vil opp og fram - forskere, journalister, næringslivsledere (Røkke, Jens P. Heyerdahl etc.) melder seg inn i Arbeiderpartiet og gjerne også LO. Å ha partiboka er ofte en garantist for velvilje hos de mange Ap-politikere som styrer og steller i dette landet. Mang en fordelaktig avgjørelse har blitt vedtatt i de lukkede rom, og skulle det koste penger, så er skattebingen stor og velfylt. Ikke rart Arbeiderpartiet ofte omtales som oligarkpartiet.

Nå er det snart valg, så her får du litt snadder om Arbeiderpartiet. Kanskje vil du synes det er litt smått - det omhandler jo bare en 82 år gammel pleietrengende dame.....  

"82-årige Marta Sofie Øye fikk tre ukers avlastningsplass på Ølve alderspensjonat av den Arbeiderparti styrte kommunen. Det fungerer som et sykehjem for gamle som trenger stell i kommunen.

Det hører med til historien at politikerne i Kvinnherad nylig la ned aldershjemmet på Varaldsøy.


– Nedleggelsen har vært med på å skape et større press på sykehjemsplassene våre, forteller ordfører Synnøve Solbakken (Ap).

Kvinnherad kommune er på den såkalte ROBEK-listen. En liste over kommuner som ikke har klart å styre sin egen økonomi, og som dermed må få godkjent sine budsjetter av statens representant, Fylkesmannen.
En av grunnene til denne avgjørelsen var når kommunen i 2010 skulle steinlegge en parkeringsplass. Kostnadsrammen var på 100. 000 kroner. Ordfører Synnøve Solbakken var derimot ikke fornøyd med resultatet og bestilte likegodt skifer istedenfor. Pris? 4.5 millioner kroner."

Les hele: AP-ordfører til 82-åring; «Du kan bo på badet»