Friday, December 16, 2011

Anniken Huitfeldt har en jobb å gjøre

Multikulturisten og statsråd, Anniken Huitfeldt, uttalte tidligere i år at Arbeiderpartiet vil være kompromissløse i sitt forsvar av det multikulturelle samfunn.

Når det nå er slik at Ap vil endre valgloven for å hindre innvandrerkupp bør Anniken Huitfeldt brette opp ermene og slåss for den berikelsen hun åpenbart mener det multikulturelle samfunn er.

Eller - er det Ap-hykleriet vi på ny ser konturene av? Ønsker Arbeiderpartiet mange innvandrere, bør de også godta at innvandrerne tar over viktige verv og possisjoner i Arbeiderpartiet!

Kanskje får vi vår første muslimske Ap-statsminister om noen år?

Forresten - hvor mange var det som lo og gjorde narr av fantasten Fjordman?

****


Leserkommentar hos Document.no:

Det er godt at disse folka nå får smake sin egen medisin. Dette er enda et eksempel på at etniske grupper holder sammen og fortsetter og holde sammen ofte i genersjoner etter at de har bosatt seg i et annet land. Ap er jo vant til å styre fra oven og derfor tror de at det nytter at sentralledelsen sender ut direktiv. Hundse den vanlige norske mann og kvinne er de flinke til, det er ikke måte på hvilke forbigåelser de skal måtte utstå slik nå fremtidens bilde tegner seg. Eliten klapper i hendene til den pågående forandringen av det norske samfunn og har vanskelig for å ta inn over seg at den utviklingen også kan komme til å angå dem selv. Dette er også sterkt påfallende i parti som Ap som ofte er sterkt preget av nepotisme. Kalkulasjoner om en fremtidig karriere som foregår i hodene på disse Ap-menneskene også gruppen av unge løver slik vi finner dem i dagens AUF, kan vise seg å bli kullkastet når innvandrene for alvor kommer inn på arenaen. Innvanderne er i økende grad blitt oppmerksom på at en plass i den politiske eliten er meget viktig. Hvordan denne kampen i fremtiden vil arte seg vil bli spennende å se.
- Kjetil7
-----------------
Les også: Stammen samlet seg?

2 comments:

 1. Hadde de forregnet seg her?

  Nå holder det ikke lenger at "noen snakker sammen"?

  ReplyDelete
 2. I Oslo APs bystyregruppe er det 20 representanter.
  11 av disse har minoritetsbakgrunn.
  19 (!!!) av de 20 bor på Oslo Øst.
  Kun Libe Rieber Mohn bos vest for Akerselva.

  Det som er komisk er dette :
  AP hyler og skriker over at Tybring-Gjedde kan si at minoriteter kan overta makten i Norge.
  Makan til rasisme og fremmedfientlighet!

  Og så opplever de det samme i Oslo bystyregruppe.

  De vil ikke si at det er akkurat det som har hendt. De vil bare endre reglene.

  Jeg ler meg i hjel.

  ReplyDelete