Friday, December 30, 2011

Nå må Frp slutte med all denne beklagingen

«Er det mulig? Jeg kjenner mange som hater nyttårsaften og raketter. Og som har gjort det i mange mange år ... Men de går jaggu ikke ut i nasjonale aviser og ber folk kutte ut nyttårsfeiringen for det ... Det finnes medisiner mot slike ting ...», skrev styremedlem Harald Forsberg i Marker Frp på sin Facebookside tirsdag kveld.

Saken finnes på NRKs hjemmeside Såret av nyttårshets av Utøya-ofre.

Hvorfor var det grunn til å beklage den uttalelsen? Hva er galt med den? Hvordan er det mulig å kalle uttalelsen for hets?

Er det ikke nå snart på tide at Frp-folk slutter å skvette og legge seg flat hver gang en avis prøver å få en liten fjær til å vokse til en hønsegård? Stå oppreist, vær rakrygget og slå tilbake. De som eventuelt ikke makter det, bør i utgangspunktet holde kjeft!

Litt komisk var det å se at kort tid etter at Nrk publiserte saken og mens det ennå var åpent for leserkommentarer, strømmet det på med leserinnlegg som støttet Frp og den opprinnelige Facebook-kommentaren. Folk syntes det var patetisk sutring som foregikk.

Da tok det ikke lang tid før Nrk fjernet alle kommentarene og stengte kommentarfeltet. Det gikk kanskje ikke den vegen Nrk hadde håpet på?

No comments:

Post a Comment