Wednesday, December 14, 2011

Bygg asylmottak så det monner i Oslo vest

Aftenposten har en artikkel med et meget godt forslag: Bygg asylmottak på Voksenkollen.

Alle er enige om at flere institusjoner og kommunale boliger bør legges til vestkanten. Bare ikke i "mitt" nabolag.


Vi støtter fullt ut denne leserkommentaren i Aftenposten:

"Jeg synes å ha registrert at folk som er overstrømmende positive til multikultur av en eller annen grunn har bosatt seg i kritthvite Oslo vest. Der sitter de og skriver kronikker om det fantastiske multikulturelle samfunnet de selv og deres barn ikke er en del av, samtidig som de rakker ned på de som ikke er positive.

Det skulle derfor bare mangle at de ikke får sin del av berikelsene, så ja, bygg så det monner i Oslo vest både av asylmottak, voksenopplæringstilbud og mottaksklasser for nyankomne.

Kan vi kanskje vente oss kronikker av f.eks Jonas Gahr Støre eller Thomas Hylland Eriksen hvor de rett og slett krever noe av det ovennevnte lagt til området der de selv bor, nemlig på innvandringsfrie Vinderen i Oslo vest, eller er multikultur noe som bare er gøy å påføre alle andre?"
- granpomier

I disse områdene er det mer enn nok plass til noen moskeer, også. For eksempel en på Bygdøy, en på Vinderen, en i Holmenkollen og en på Voksenkollen.

Til å begynne med.

For som signaturen granpomier så riktig sier: Vi vil for all del at Jonas Gahr Støre, Thomas Hylland Eriksen og dess like skal få ta del i denne store multikulturelle berikelsen som særlig Groruddalen i Oslo opplever.

1 comment:

  1. Leste saken, og ble sittende og lure på om dette var reelt eller bare et sterkt skremmeskudd om faren for hva som kan skje hvis en slik beslutning blir tatt av myndighetene.

    - Et føre var-skudd?

    Enhver kan lett forestille seg et kaos-scenario hvor en slik beslutning faktisk ble tatt. Opprørte eiendomsbesittere, beboere, store eiendomssalg, fallende priser, flere nordmenn i landflyktighet, horder av advokater osv.

    ReplyDelete