Sunday, December 11, 2011

Hurra for Olav Gunnar Ballo

Tidligere stortingsrepresentant for SV og tidligere direktør for Rettsmedisinsk Institutt (RMI), Olav Gunnar Ballo, har forlatt de ideologisk skakk-kjørte i Sosialistisk Venstreparti og meldt seg inn i Arbeiderpartiet.

Vi visste det! Basert på egne erfaringer med SV ante det oss at en åpenbart intelligent mann som Olav Gunnar Ballo ikke hadde en naturlig plass blant forstokkede i Sosialistisk Venstreparti. Ballo var den eneste SV-politikeren vi gadd låne øre til, og nå når mannen er reddet fra SV-sumpen, kommer vi trolig til å aktivt søke etter flere gullkorn fra mannen. Det er nemlig frigjørende for tanken å komme ut i frisk luft!

Se bare hva Ballo nylig uttalte om problemer med å si opp ansatte:

- Noen er jo rett og slett udugelige, eller de er så konfliktskapende på et arbeidssted at de ødelegger miljøet for andre. I praksis er det bortimot umulig for en leder å ta tak i selv helt utilbørlig adferd og ivareta sin lederplikt for å sikre et godt arbeidsmiljø, sier Ballo til Dagens Næringsliv lørdag.

Han mener kulturen i norsk arbeidsliv generelt er helt skjev - til fordel for arbeidstakersiden.

Han mener pratet om å styrke arbeidstakernes rettigheter har gått for langt.

- Det er blitt umulig å si opp folk. Ingen snakker om arbeidsgiveres rettigheter. Det er nærmest et tabu, sier han til DN.


Det er natuligvis lov å håpe: Tenk hvis Ballo - etter en tenkepause - velger også å forlate oligarkpartiet Ap og bevege seg enda lenger over mot høyresiden. Da kan mannen bli genial!

- Noen er rett og slett udugelige

1 comment:

  1. Helt enig. Du er bedre når du skriver selv og ikke bare siterer fra Document :)

    ReplyDelete