Tuesday, December 6, 2011

Uansvarlige NRK

....Rapporten var en sjanse til å dra i snora, og stanse opp og summe seg. Men slik har det ikke virket. Spesielt VG og NRK har gitt gass. At advokat Geir Lippestad velger å gå ut og ville stevne meningsytrere som moralsk ansvarlige, virker merkelig i lys av rapporten. Har han oversikt over konsekvensene av dette utspillet?

Det er ikke til å undres over at enkelte politikere har bitt på den kampanjen VG, NRK, Dagbladet og de fleste andre har kjørt i lengre tid. Utspillene fra Snorre Valen og Eivind Trædal var forutsigbare. Men de er enkeltpersoner. Det er mer alvorlig at Eskil Pedersen og Raymond Johansen virket koordinerte i sine utfall mot Fremskrittspartiet og “hatretorikken.” I stedet for å advare dem mot denne eskaleringen har medier som VG bare fyrt opp under retorikken....

Les hele: Perspektiv

1 comment:

 1. "Surviving Islamism ... And Right/Left Politics: Churchill's Principle - Part III: Breivik v. Hitler

  In this, the third in his series of six essays, Peter Carl peers into the troubling mind and beliefs of the Oslo terrorist, Anders Behring Breivik, both from the point of view of religion and politics."


  Sagt før Breivik-angrepene
  - Venstresiden er et enormt problem

  "As one very prominent Counter-Jihad opinion-leader wrote to me in the weeks just before the Breivik attacks,

  “The left is a huge problem. They are Islamic apologists and fiercely defend and advance Islamic supremacism under the guise of multi-culti and diversity. I wish it were not so, but it is.”"


  http://europenews.dk/en/node/50284

  ReplyDelete