Tuesday, December 6, 2011

Venstreekstremistenes grumsete hjerner

Venstreaktivister med Blitz og SOS-rasisme i spissen har gått taktfast gjennom Oslos gater og oppfordret til vold og drap på dem de oppfatter og stempler som sine fiender. Ropene gjallet "Tramp tramp tramp på en rasist - drep en nazist".. Når vi vet at både rasist og naziststemplet sitter vanvittig løst i disse grumsete hjernene er det mange innvandrerskeptikere som befinner seg i faresonen for å bli angrepet på åpen gate.

Jeg har ennå tilgode å se at dem som blir kalt høyreekstreme har hatt et lignende opptog og oppfordret til vold og drap på samme måte i Norge. Hvordan hadde da overskriftene blitt i mediene?

- Jan Mayen

Det som skremmer mest etter psykiatrirapporten er den kolossale, samstemte intensiteten i forsøkene alle medier gjør på å diskreditere rapporten. Dag etter dag, ustoppelig - anført av NRK og Oslo-avisene. Det er som man er blitt grepet av panikk for å miste definisjonsmakt og styringen av prosessen videre.

Og når debattklimaet etter 22/7 skal diskuteres, innkaller Torp to fra Klassekampen, sannsynligvis fra 1% - partiet Rødt. Som om disse skulle være representative for folkemeningen - en slett vurdering, slik jeg ser det.

Men fra hvilket hold drapstruslene mot Thybring Gjedde kommer får vi ikke vite noe om. I det spørsmålet er visst både politi og journalister vettskremte.

Vil NRK og Oslo-avisene noensinne våge å grave i den materien?

- hanslund


Ole Torp burde antagelig snart lage et program om sin egen rolle i å piske opp hat og meningsløs heksejakt her i landet vårt.

Det er skammelig og trist å være vitne til dette dilletanteriet forkledt som "journalistikk".

- ixus90

Det er tydelig at Ole Torp har gått fra sin rolle som journalist, og fungerer stadig mere som en politisk aktivist.

- Marit

Leserkommentarer til artikkelen Det tar aldri slutt

No comments:

Post a Comment