Friday, December 9, 2011

Konkursboet EU ga 100 millioner Euro til PLO-terroristene

En uke er bak oss, og igjen prøver vi i SMA-redaksjonen å sette søkelys på noe som andre prøver å hindre deg i å legge merke til.

I denne uken klarte den konkursrammede EU utrolig nok å øke bevilgingene til Hamas og PLO terroristene med 100 millioner euro for neste år. Hvor disse pengene kommer fra er uvisst, men vi begynner å forstå folk som demonstrerer mot systemet. En ting er sikkert: Pengene vil sikre fortsatt drift av den Palestina-arabiske propagandamaskinen som daglig oppfordrer sine tilhørere til å utrydde verdens jøder, slik dere selv kan få en smakebit på i denne ferske videoen fra utenriksministerens samarbeidspartner i Gaza.

Samtidig som dette budskapet kom både fra palestinerne i Gaza og fra valgvinnere i Kairo, holdt utenriksminister Støre en skjennepreken over Israel som søker å overholde Oslo-avtalene, mens han støttet palestinerne som handler i strid med dem. Island, som var bankerott allerede i forfjor, har også funnet tiden inne til å bruke penger på den palestinske høsten. Island ble det første landet i Vesten til å anerkjenne Hamas-PLO som uavhengig stat. Kan det ha hatt noe med islendingenes søknad om medlemskap i EU å gjøre?

Les mer her: Overmennesker i sjokk og vantro


Se video av EU og utenriksminister Jonas Gahr Støres samarbeidspartner:Leserkommentar hos Document.no:

....Ikke for store deler av den norske venstresiden. Begrepet "islamofobi" stammer fra at man har opphevet skillet mellom ideer og mennesker; slik islamister jo også har. Bevegelser som al shabaab, Taleban osv. sier konsekvent at kritikk av deres ideologi er hets mot personer. Islamistene tenker "kompakt" på nøyaktig samme måte som sosialister.

En annen interessant ting er at hvis man gjengir hva diverse "lærde" står og sier til forsamlingen så blir man beskyldt for å "demonisere". Det er riktig at det disse typene sier er "demonisk" og marerittaktig å høre på, men venstresiden velger da å blokkere ut denne delen av virkeligheten - slik de også gjør med Hamas' folkemordprogram - og flytter demonien over på de som påpeker den....
- joneirik

2 comments:

 1. De europeiske folk holdes for narr, og skal uansett fortsette å betale jizya til det islamske herrefolket, være det seg i Midtøsten, i Europa forøvrig eller i Norge.

  I Sverige slutter en skole med melk til barna og kutter ned på maten til lunch, mens politikerne understreker viktigheten av å opprettholde helsetilbudet for "ensamkommande barn" - ofte med skjegg - mens den svenske regjeringen sender milliarder i bistand."

  "Varför sker det neddragningar och besparingar parallellt med dalarnas massinvandring?"

  "Besparing av svenska skolbarn, 400.000 Direkt ekonomisk sponsring av terrorister:
  Sida har sammanlagt betalat ut 240 miljoner kronor till myndigheten via PEGASE. Den senaste utbetalningen på 40 miljoner gjordes i augusti 2011.
  Ni ska veta att det där är lågt räknat, tidigare har sverige pumpat ut årligen + 700 miljoner.
  Källan på SIDA hävdar bl.a att pengarna är till "lärare" och "bygga upp skolor". "

  http://avpixlat.info/2011/12/17/ingen-mjolk-for-skolbarnen-i-alvdalen/#comment-388657228


  Tar imot somaliere

  "Älvdalen är nu också stolta över att ha tecknat ett avtal med migrationsverket om ensamkommande flyktingbarn.

  Man har under hösten/vintern jobbat på heltid med att bygga om, anställa, finna faddrar och frivilliga etc till en grupp somaliska unga män som kommer i januari. "


  "Svenska barn: vatten och knäckebröd (gjort på sämre råvaror).
  Svenska pensionärer: vatten, ett halvt ägg i veckan och max 1 kopp kaffe per dag.
  Inkräktare: 1 miljard om dagen."

  http://avpixlat.info/2011/12/17/ingen-mjolk-for-skolbarnen-i-alvdalen/

  ReplyDelete
 2. Sverige er ødelagt - enkelt og greit. Det svenske folket er så hjernevasket at det er nesten umulig å nå inn til dem.

  Noen sa en gang dette: Hvis svenske myndigheter hadde beordret alle svenske borgere til å dunke hodet i veggen tre ganger om dagen, så hadde svenskene lydig gjort det. Svenskene har nemlig autoritetsangst. Det myndighetene forteller dem, vil de lydig følge.

  Latterlig, men også tragisk!

  ReplyDelete