Monday, December 26, 2011

Herlig å se at Dagbladet får på pukkelen av leserne

Å lese leserkommentarer på nettet kan være fornøyelig. Ofte imponeres vi over nivået, som til tider setter journalistene i skamkroken. Kunnskapsnivået blant leserne er høyt, kommentarene kan være ramsalte og humoren til tider fortreffelig.
Les, og se selv.

I dag surfet vi litt rundt hos Dagbladet, og fant blant annet disse leserkommentarene:

****

- Kan Dagbladet stilles til ansvar for å ha spredd venstrevridd propaganda utover landet ? Er Dagbladet medskyldig for at SOS rasisme og Tjen Folket har kunnet svindle til seg millioner av kroner i ulovlig støtte ?

Skal en følge Dagbladets logikk - ja !
- ur raco

****

- Gledens dag når venstresiden mister flertallet om å fortsette statlig subsidiering av norsk avispropaganda.
- Arnt Rune Flekstad

****

- Dagbladets hatkampanje mot Frp (som avisen selv har sagt den driver) når stadig nye høyder.
Få mennesker gjør vel annet enn å riste på hodet av utgytelsene, om de ikke er utstyrt med like mørkerøde briller som Dagbladets journalistkorps da.
- Pragmos

****

- I et innlegg i Aftenposten i dag sier Eivind Trædal at han ble tilbudt å få trykket den samme kronikken i Aftenposten som han fikk på trykk i Dagbladet, vel og merke hvis han strøk en setning om Aftenposten. I aftenposten som i dagbladet tåler man dårlig kritikk som rammer dem selv,Dagbladet prøver her å heve seg over tanta, det er patetisk for ei avis som overgår seg selv omtrent hver dag i falskhet og hykleri. ETs kronikk var forøvrig ingen kronikk i mer streng genremessig forstand, mer et oppgulp av politisk korrekte synspunkter fra ei venstreside som prøver å overgå seg selv i dumskap for hver dag som gått siden 22.7.
- Ole Texmo

Kilde: Ubehjelpelig

No comments:

Post a Comment