Monday, May 20, 2013

Her kan du se hvorfor du ikke lenger behøver å kjøpe aviser

Det snak­kes om et hundre­talls bil­bran­ner, store ødeleg­gel­ser på byg­nin­ger i byde­len Husby i Stock­holm i natt. Tre politi­menn er ska­det under arbei­det med å få kon­troll på situasjonen.

Hva gjør avisene?


Leserne til Document har oversikten:
Avpixlat har en artikkel: 

http://avpixlat.info/2013/05/2...


Ikke ett ord i Aftenposten. 


VG: Maskerte ungdommer. Innvandrere ikke nevnt.

http://www.vg.no/nyheter/utenr...

Dagbladet: Ingenting. Det blir kanskje regnvær?!

-Hanne65


Hmmm! Merkelig! Jeg har lest flere aviser nå, og alt jeg kan lese de er at folk tar puppeoperasjoner på reiseforsikringen og at regnet KANSKJE kommer i kveld, at allergikere bør passe seg litt ekstra i disse dager og det værste var en ballongstyrt i Tyrkia.

Men opptøyer i nabolandets hovedstad er vel ikke noe å bry seg med??

-Spaceman_Spiff 
Siterer: "Husby-beboeren som Sveriges Radio har snakket med, hevder nattas tumulter er en konsekvens av dette.


- Det stemmer at det brant i biler, for etter det som hendte på mandag, da en 69 år gammel mann ble skutt og drept av politiet, har man villet stille politiet til ansvar. Man har ringt og holdt demonstrasjoner, men det er åpenbart at det ikke finnes andre kanaler enn dette, sier vedkommende."


Overhodet ikke overraskende fra sosialistene i Dagbladet. Selv om sosialistene selvfølgelig kan bruke "beboere" som en slags unnskyldning for å fronte disse meningene.


Jeg er undrende til følgende, er sosialistene i Dagbladet fullstendig hjernedød når det kommer til saker som ikke passer med deres virkelighetsoppfatning. For seriøst, hvor mye hjernevasket, virkelighetsfjern sosialist må man være i Dagbladet for å ikke se hvor ulogisk det er, at en respons på mulig klossete oppførsel fra politiet, er å fyre opp uskyldige folks biler og knuse uskyldige folks eiendom.


Og hvor mange av disse ca 40 pøblene som har rasert disse områdene har noen slags relevant tilknytning til denne personen som ble drept.


Grunnen til denne idiotiske vinklingen er veldig enkel: Dagbladet vet meget godt hvem som står bak disse ødeleggelsene, men selvfølgelig vil ikke Dagbladet formidle nyhetene "straight up". For det er trolig at sympatien ligger dypt hos Dagbladet til disse pøblene.


For å vise hvor uredelig dekningen til Dagbladet er så kan man gjøre en enkel test. La oss ta for gitt at vedkommende som ble drept var en høyreekstremist. Og at de som raserte dette området var "meningsfeller". Er det noen som tror at Dagbladet hadde samme "på avstand"-dekning? Sannheten er at da hadde Dagbladet vært "all over" denne saken. Hadde det da vært klossete politi? Glem det. Dagbladet hadde nevnt ca 10-20 i løpet av saken at vedkommende var "høyreekstremist"


Dagbladet- En avis for feige sosialistiske kjerringer av begge kjønn.

-smokewater