Saturday, May 25, 2013

Statsminister Fredrik Reinfeldt

Den svenske statsministeren lever i en boble, han synes ikke å ha kontakt med virkeligheten. Se her:

"På grund av händelsernas allvar höll statsministern presskonferens den 21 maj. Alla har anledning att se fram mot en sådan tillställning med stor förväntan. Ja, till och med den mest kritiske som kanske tycker att statsministern aldrig sagt något vettigt har anledning att hoppas få höra något tänkvärt en gång som denna. Vad fick då den tålmodige lyssnaren veta?


Statsministern berättade också att han var stolt över att Sverige tar emot stora grupper från andra länder och att vi därför får ett spännande och mer öppet samhälle, vilket på lång sikt är något vi vinner på. På den punkten hade jag uppskattat en liten förklarande utvikning. Likaså hade jag uppskattat någon form av självkritik. Av sådant hördes intet. Var detta ett värdigt tal av en ledande politiker i en allvarlig situation? Den som svarar ja på frågan bör motivera svaret utförligt. Den uppmärksamme lyssnaren måste också ställa sig frågan: Fanns det något i statsministerns anförande som vittnade om att han är medveten om att samhället befinner sig i en akut kris? Den som fann tecken på det är värd en belöning. Själv noterade jag tyvärr ingenting i hans anförande som höjde sig över plattitydstatus. Åhörarna serverades helt enkelt ett axplock ur den stående floskelmenyn....."


Les mer - og få med dere leserkommentarene til artikkelen: Statsministern serverar och journalisterna gapar och sväljer

Men her er mer om de vanvittige, svenske politikerne, avfyrt av en av få svenske journalister som tør si sannheten:

Statsministern gör ytterligare en uppvisning i ynkedom

När vänstern – bombsäkert förutsägbart – ylar om klassklyftor och socialt utanförskap i ett av världens mest jämställda länder, utrustat med välfärdssystem som gynnar invandrare långt mer än svenskar – då är det rent ut sagt bullshit för att de ska slippa se sin egen delaktighet i konsekvenserna av den vanvettiga invandringspolitik de har medverkat till i decennier.

När statsminister Fredrik Reinfeldt (m) gör ytterligare en uppvisning i ynkedom och hållningslöshet och säger att det ligger på Husbyborna att ta sitt område tillbaka är det ett uttryck för samma sak: flykten från ansvar. Här domnar våra öron när vi hör översteimportören av våldsamma kategorier från Tredje världen säga att “det inte är med våld vi ska bygga det svenska samhället” och att vi “inte ska låta våldsverkare styra vår verklighetsbild”. Insiktslösheten och hyckleriet står i full blom.