Friday, May 24, 2013

Noe slikt hadde Stoltenberg aldri hatt mot til å siEtter min mening har ikke Norge en statsminister - vi har kun en regjeringsleder som heter Stoltenberg. Denne administratoren ville aldri hatt mot til å si det samme som statsministeren i Australia:


Australias statsminister, Kevin Rudd, ga onsdag denne beskjeden til landets innvandrere, først og fremst myntet på muslimene:

“Dersom dere ikke er lykkelige her, så reis. Vi tvang dere ikke til å komme hit. Dere ba om å få bli her. Så godta det landet dere aksepterte.»

Det var under en tale onsdag, der temaet var sikkerhetssituasjonen og risikoen for terroristangrep at statsministeren fra de australske Arbeiderpartiet tok bladet fra munnen, og henvendte seg til landets islamister, som ønsker å innføre Sharialover i Australia.

Statsministeren gjorde det klart at han støtter at den australske etterretningstjenesten holder et øye med landets moskeer.

”Innvandrere, ikke australiere, må tilpasse seg. Godta det, eller ikke. Jeg er lei av at denne nasjonen skal være bekymret over om vi fornærmer enkelt individer eller deres kultur. Etter terrorangrepet i Bali har vi opplevd en økning av patriotismen blant majoriteten av australiere,” sa statsministeren, og fortsatte:

”Vår kultur har utviklet seg over to hundreår med kamp, forsøk og seire fra millioner av mennesker som har søkt frihet. Vi prater for det meste engelsk, ikke spansk, libanesisk, arabisk, kinesisk, japansk, russisk, eller noe andre språk. Derfor: Dersom dere ønsker å bi en del av samfunnet vårt: Lær språket.

Dette er vår nasjon, vårt land, og vår livsstil, og vi vil tilby dere alle muligheter til å nye dette. Men straks dere klager over vårt flagg, våre forpliktelser, vår kristne tro, vår måte å leve på, oppfordrer jeg dere sterkt til å dra nytte av en annet stor australsk frihet: Retten til å reise.”