Tuesday, May 21, 2013

Herlig underholdning fra Sverige

Der er store opptøyer i Sverige. Så pass har du vel fått med deg? Men kanskje du ikke er klar over at Sverige er et galmannsland der det er forbudt å identifisere en forbryter som utenlandsk? I Sverige kalles det for rasisme.

Hvor vanvittig Sverige har blitt (det er derfor det blir underholdende), kan du se fra denne leserkommentaren hos Document:


"Å sette seg til med live-sendinger i Aftonbladet og Expressen gjennom natten gav i det minste tre helt uforglemmelig komiske insidenter fra nattens rabalder.

Som da journalisten spurte en eldre nabo i Husby om han var redd. Nei, han var ikke redd. Han hadde hatt bilen stående i gaten, men den ble satt i flammer for tre uker siden. Man kunne formelig ane hva som raste gjennom tankene til journalisten, hvis avis hele natten hadde satt all tyngde på at årsaken til opptøyene var politivolden som inntraff lenge etterpå, da det ble helt tyst og returnert til studio uten ytterligere kommentar.

Eller ungdommene som uttalte at de gjorde dette fordi de hatet politiet, minutter før de gav seg til å kaste brostein på brannbiler og brannfolk som kom til stedet.

Heller ikke til å glemme med det første var Aftonbladets journalist, som natten gjennom stadig forsikret om at alt var "helt lugnt" samtidig som han måtte forklare alt fra eksplosjoner som lød i bakgrunnen, steiner som gikk veggimellom og som ved et tilfelle også måtte avbryte sendingen - før han dukket opp igjen få minutter senere og forsikret om at alt var like lugnt."
-Vincente7

Hvis du nå sitter der og måper, fordi du trodde at Sverige kun var synomymt med den koselige røde stugan, billig øl, flesk og røyk - da trenger du nok å oppdatere deg litt. Skriv Sverige i søkefeltet for denne bloggen eller les denne artikkelen,  Politiets skyld, og søk etter mer om Sverige hos Document.

Eller...kanskje ikke. Det vil nok ødelegge kosen og hyggen for deg. Kanskje du heller skal holde deg til Aftenposten og Nrk. Da kan du være trygg på at du får kun de snille nyhetene.