Saturday, January 28, 2012

Dårlig nytt for Antirasistisk Senter

Politiet har ikke noe i sine logger som vitner om at innvandrere ble utsatt for spontane overfall, vold eller trakassering etter terrorangrepet fredag 22/7.

Dette er dårlig nytt for Antirasistisk Senter. Den organisasjonen slynger ut beskyldninger om rasisme og økende høyreekstremisme ved enhver anledning. At rasismen er økende hevder Antirasistisk Senter hver gang de er i media. Det må de nødvendigvis påstå, for det er avgjørende for legitimeringen av organisasjonen samt å få økonomisk støtte fra Staten og LO.

Les hele: - Ikke vold eller hets mot innvandrere 22/7

Leserkommentarer til artikkelen hos Document:

"HATEFULLE YTRINGER
Denne skandalen må få følger.
Det er nok av eksempler å gripe fatt i, men et par åpenbare er verdt å nevne.
Til tross for at 14 LO-forbund, forledet av sine egne årgangsraddiser, skal støtte Antirasistisk senters arbeid med nesten to millioner kroner i løpet av de kommende fire år, må de for skams skyld ikke støtte slik uvederheftighet.
- Dette gjør oss i stand til å følge bedre med på det som skjer i det høyreekstreme miljøet, sier Kari Helene Partapuoli - og skal vel etter forgodtbefinnende peke dem ut, da?
Det lover slettes ikke godt for saklighetsnivået i vårens lønnsoppgjør når administrasjonssjef Espen Løken i LO-forbundet Industri Energi gledesstrålende utstedte denne attesten for et par uker siden:
– Nå er det opp til forbundene å bruke Antirasistisk senter sin kompetanse i sitt arbeid!
Kronprinsen snakker som en sv-er; Kronprinsessen og Dronningen har deltatt i Antirasistisk senters Tea Party-bevegelse og blitt skamrost av Kongen i nyttårstalen for det. (Nå tror jeg Kongen har sluttet å bruke PK-uttrykket “våre nye landsmenn”.) Kanskje noen av hoffretorikerne bør roe ned språkbruken? Man forventer jo tross alt at medlemmene av Det norske kongehuset skal opptre politisk nøytralt.
Det jeg imidlertid finner mest avskyelig, er hvor uhemmet disse “antirasistiske” organisasjonene og mange debattanter har kunnet fremme fordomsfulle og hatefulle påstander og anklager mot nordmenn flest. Hvor pokker er nabokjerringa di, Stoltenberg? I teselskap kanskje. Hvor er AUF-lederens ytringsansvar? Jeg tipper det er sirlig brodert ned, innrammet og henger over senga til Likestillingsombudet."
-terjeje

***


"Saken er egentlig at dette er en blemme av Aftenposten som de i ettertid forsøker å glatte over. De måtte jo selv sjekke litt når andre media begynte samme dagen å ringe rundt til landets politidistrikt for å sjekke saken.

Kanskje Aftenposten og andre aviser i fremtiden lærer seg å være litt kritisk til rasismeanklager fra organisasjoner som tjener på at det er rasisme i landet, altså Ars og Sos-rasisme?

Kanskje vi også kan håpe på at media nå har lært at man ikke ukritisk trenger å kaste seg på innvandrerkarusellen i et håp om å opnå mest mulig kred. Det kan slå hardt tilbake når folk flest gjennomskuer det, i likhet med da Kaizer-Terje håpte på økt kred når han helte en øl over Plumbo-Blokhus.

Og det er faktisk folk flest som kjøper aviser og som holder dem i live. Men merkelig nok, synes avisene å være skrevet for og av en liten elite med sv-tilhengere, som bare av og til (feks med denne saken) føler seg tvinget til å ta en "reality check".

Kanskje derfor det går i slakk utforbakke med avisene?"
-KafirFar

1 comment:

  1. Slutt på ytringsfriheten en gang for alle?

    - Følg med. OIC-møte i Europa senere i 2012. Istanbul-prosessen.

    "The goal of the Istanbul Process is to write into international law a ban of all criticism of Islam and sharia."

    ReplyDelete