Monday, January 23, 2012

Dette evinnelige gnålet om grums og rasisme

Det evinnelige gnålet om grums og rasisme har for lengst utløst en motreaksjon, men Østby, VG og resten av mediene lever forskanset. De har ikke registrert det. Det har ikke gått inn.

Blant oppegående innvandrere er dette en innsikt som for lengst er innlysende: bak den overdrevne toleranse skjuler det seg en nedlatenhet overfor ikke-vestlige. De tåler ikke å bli møtt med samme krav. Samtidig pisker man befolkningen, – de som ikke er som en selv – for å være preget av grums. Det er hersketeknikker av en annen verden, og i lengden kan de ikke vedvare. Men i mellomtiden har de utrettet stor skade.

Les hele: Tankene som tenker seg selv

Leserkommentar til kronikken: Ytringens pris:

Mokkamann-saken er viktig, fordi der fikk vi se mobben av anti-rasister i aksjon. Med en gang de kan stemple noen som rasist, så tror de visst man kan krenke dem som man vil. Vi så det i ambulanse-saken tidligere. De har ingen hemninger når det gjelder å knekke en "rasist".

Men det viktigste var hvordan saken snudde i løpet av dagen. Folket er lei av å bli kalt rasister. Lei av hykleriet fra anti-rasist-mobben som oppfører seg som rasister, bare at de plukker ut hvite mobbeoffer i stedet for svarte. Denne gangen var det kameraer til stede. Alle kunne se mobbingen.

Kanskje er det noen andre troll som holder på å sprekke?
-Frosk

Relatert blogginnlegg: Hør og se den primitive røde bermen

No comments:

Post a Comment