Wednesday, January 25, 2012

Siv Jensen er Norges ledende feminist

"Ja, du leste riktig: Av profilerte politikere og feminister når ingen Siv Jensen til anklene hva gjelder å ta vår tids viktigste menneskerettslige utfordring like alvorlig som den er. Paradokset er at hvis Frps politikk hadde vært førende de siste 10 til 15 årene, hadde våre nye muslimske jenter og kvinner i langt, langt større grad vært løftet inn i demokratiet og menneskerettigheter.

Sviket fra den fastlåste venstresiden og feministene overfor Norges nye jenter og kvinner er formidabelt. Deres naive og hodeløse omfavnelse av den multikulturelle ideologien og den «åpne dørs politikk», har fraranet tusener av jenter og kvinner helt grunnleggende menneskeverd."

Nei, det du nettopp har lest kommer ikke fra oss - selv om vi er helt enig i det som er skrevet. Uttalelsene kommer fra Hege Storhaug og det ble trykket i Dagbladet i 2006.

Har tiden stått stille? Lite eller ingenting har forandret seg. Det er derfor du trygt kan lese hele artikkelen i Dagbladet fra 2006 som om den ble publisert i går.
Siv Jensen - landets ledende feminist

No comments:

Post a Comment