Sunday, January 29, 2012

Galskap satt i system!

Mange utlendinger oppdager raskt at det å bli integrert i samfunnet som normale produktive medborgere som klarer seg selv og bidrar til fellesskapet, må være i strid med både fornuften og myndighetenes vilje når man i stedet kan oppnå tilsvarende kr. 800.000 årlig i trygd til en 3-barnsfamilie uten å gjøre det skapte grann. Slik ødelegger myndighetene integrasjonen og skaper aktiv segregering av innvandrere i Norge, samtidig som de ødelegger felleskapsånden og solidariteten med de svake som hittil har vært en av de beste sidene ved vårt samfunn.

Les mer her: Avslørende avsporing

3 comments:

 1. Somaliere fikk ikke fryser på asylmottaket..!

  - Er det ikke et minimum av nødvendig utstyr de har krav på når de kommer hit til landet, da? Har ikke nordmenn betalt nok skatt til å finansiere noe så enkelt som en fryser til somaliere?

  I det minste, kunne de ikke få låne en fryser til de fikk skipet oppover sin egen fra Somalia? Uansett, de kunne jo ikke få med hele flyttelasset med flyet. Sier seg selv.

  ReplyDelete
 2. Den nye sannheten er nå, noe overraskende dog, at "afrikanere har vært tilstede og er en del av Norges historie, i 400 år!"

  Og spørsmålene strømmer på..

  - Hvor har disse afrikanerne hatt tilhold?
  - Hvorfor har ingen sett dem?
  - Hvorfor har ingen fortalt oss dette før?

  Og videre...

  Hvordan skal nå denne "nye viten" brukes politisk for å legge press på den norske befolkning, og komme med nye krav?

  Fantasien kjenner ingen grenser!

  ReplyDelete