Sunday, January 15, 2012

«Moccamann»? Hva faen er gæli med det?».

Det prisvinnende bandet dro på fest sammen med Ole Ivars, hvis vokalist Tore Halvorsen utvilsomt talte på manges vegne idet han sa «Moccamann»? Hva faen er gæli med det?».

* * * *


Helt otroligt! Norge närmar sig Sverige i politiskt korrekthet. Självironi, någon? Humor, hallå! Självdistans, inte det heller, nej. Själv har jag samiska föräldrar, ser ut som en same och blir i bland kallad lappjävel, renskötare osv. Jag har självironi och humor och tycker det bara är kul. Jag vet att det finns samer som inte gillar sådant, t.ex. Antirasistisk Senters leder Kari Helene Partapuoli. Hur kan man ta sig själv på så stort allvar att man inte forstår och uppskattar ett skämt? Jag arbetar med en kille från Ghana som kallar sig själv för Negro. Livet blir roligare när man skämtar med sig själv och andra. Är man trygg i sig själv, förstår man att folk som skämtar om ditt utseende inte nödvändigtvis vill dig illa.
- ExitSweden

...Antirasistisk Senter var veldig fort ute i går kveld med å fordømme uttalelsene til Plumbo på det sterkeste....Det interessante med det hele er hvordan en del etniske nordmenn reagerte. Man skulle tro at mørkhudede mennesker (og kvinner) ble krenket til de så grader av ordet "mokkamann" (og fittehøl) at samtlige av dem vil våkne neste dag med spedalskhet. På Twitter så var det også en rekke reaksjoner mot Tshawes "comeback" (fittehøl). Dette ble oppfattet for å være "kvinnediskriminerende" blant en del mennesker. Jeg skjønner ikke hvordan det kan være kvinnediskriminerende? Er ordet "hæstkuk" mannsdiskriminerende? Folk må rett og slett slutte å være så hårsåre. Jeg mener ikke at man skal gå rundt og være ufyselig. Men jeg er redd for at denne politiske korrekte hårsårheten vil bare føre til at vi kommer til å frykte å tilnærme oss andre mennesker som ikke har samme hudfarge eller kjønn som oss.
- Mohamed

Naturligvis var Antirasistisk Senter raskt ute - det er jo det blant annet LO betaler dette tøvete senteret for. Det må nesten være en ære å bli kritisert av Antirasistisk Senter.

....hva var det man sang i gamle dage: Ja, i molboland der kan alt gå an....! Og man kan også alternativt putte inn; bakvendtland, for Norge har gått helt av skaftet (igjen), det vil si den kulturradikale elite og dets medlogrende journalistkorps, samt den statsstøttede skare av «kunstnere» og kjendisartister, som helt tydelig er besmittet med et massehysteri av massedemagogiske dimensjoner.....
- Pluto


Les hele: Spellemenn til besvær

Denne 17-åringen er mye mer reflektert og voksen enn de fleste som uttalte seg til media etter den latterlige ikke-saken som fikk så mye omtale. Les bloggen hans:
Jeg er krenket!

No comments:

Post a Comment