Friday, January 27, 2012

Folk sier opp abonnementet på Aftenposten

Flere og flere reagerer mot alt det venstrevridde multikulturstoffet
Aftenposten publiserer. Hva kan leserne gjøre med det? Her er det man kan foreta seg:


Jag talade förra veckan med en svensk vän som jobbar i en rörleggerbedrift i Oslo. Förra veckan sade chefen hans upp abonnementet på Aftenposten. De anställda blev så förbannade över att läsa "multikulti skittidningen" i lunchen att de hade klagat till chefen. Vad jag har förstått så var Aftenposten en gång en konservativ, icke-socialistisk tidning ungefär som Svenska Dagbladet en gång var det.
-ExitSweden
***

Jeg har tidligere inngått en pakt med meg selv om aldri mer å kjøpe VG og Dagbladet. Den pakten har jeg holdt i noen år nå. For tiden er jeg i forhandlinger med meg selv om oppsigelse av abonnementet på Aftenposten. Svært mye tyder på at det kommer til å skje denne vinteren. Aftenposten er ingen konservativ, pålitelig avis lenger, og det får jeg og andre gamle abonnenter snart innse og ta konsekvensen av.
-Mimisbrunnr
***

Det samme har jeg!
Og i tillegg er jeg svært lite på nettutgavene til disse tre.
Jeg kjøper heller ikke Aftenposten og det er lenge siden abonnementet ble sagt opp.
Tror nettavisene også kan presse de som vil reklamere på sidene deres. Dess flere klikk, dess bedre for businessen.
Og Dagbladet har fått nytt navn. De måtte gjøre som DNB, Statoil o.a. De kaller seg nå for Pornobladet! Men jeg har ikke sendt blekka regning for jobben.

Konklusjon: bruk pengene til å støtte document!!
-ripss

Leserkommentarer til artikkelen Politimester Bastian i Kjuttavika

Den ene artikkelen i Document (linken ovenfor) gir grunn god nok til å si opp abonnementet på Aftenposten og heller gi pengene til Document.no

1 comment:

  1. Godt tiltak. Før var det en borgerplikt å lese aviser. Aviser var det man leste for å skaffe seg oversikt over hva som skjedde, slik at man hadde bakgrunn for egne meninger, når man gjorde sin borgerplikt. Men i dag er det ikke lenger slik. For i dag er situasjonen at de som leser aviser er dårligere informert enn om du ikke leser aviser.

    ReplyDelete