Thursday, January 12, 2012

På tide for LO å aktivere Ellen Stensrud?

Per Valebrokk i e24 har en glimrende artikkel om hykleriet i A-pressen og LO.
Hyklerne i A-pressen.

A-pressen selger TV 2 til utlandet for å gjennomføre det prektige «hjemkjøpet» av Edda Media.

Omtrent slik argumenterer A-pressen og LO, skriver Valebrokk.
Argumentet lyder nesten som det kunne kommet fra Nord-Korea, ikke sant?

Kanskje er tumultene som har oppstått av en så alvorlig karakter for LO at det nå er på tide for LO å aktivere en av sine nyttige idioter?

En ofte brukt nyttig idiot for LO er Ellen Stensrud. Vi har sett det før - hver gang LO trenger å avlede oppmerksomheten fra kinkige saker, sender de LOs nyttige idiot, Ellen Stensrud, ut i media med en eller annen sleivete kommentar om en eller annen tilhørende høyresiden. Ofte har Rimi-Hagen fått gjennomgå, noe som alltid er populært blant LO-medlemmer der oss mot dem er av avgjørende betydning.


Se for dere dette rundt lunch-bordene i bedrifter med mange LO-medlemmer, der de sitter og leser Stensruds skittkasting på dem fra høyresiden:

- Ja, hu Ellen, hu Ellen - hu kan få sagt det, humrer en.
- Ja, men det er jo sant, sier en av de andre.
- Ja, selvfølgelig er det sant, istemmer hele lunchbordet.

Roen og tilhørigheten blant kameratene gjenopprettes. Mer brannslukking er ofte ikke nødvendig blant veldresserte LO-medlemmer.


Relaterte bloggposter:
Ellen Stensrud i LO laget ris til egen bak
LO-ledelsen forventer lydighet

2 comments:

 1. Interessant observasjon, og krystallklart fremstilt.

  Så mye er slett ikke tilfeldig. De har en stående plan, og iverksetter etter behov. Slik er det.

  Hadde ikke selv lagt merke til dette som du her forklarer ang iverksetting av røyklegging v hj a Stensrud, men slik du forklarer det her, blir det helt klart.

  LO-båten til Jens druknet i 22 juli, og nå er det arvehytte og arveskatt som blir delvis røyklagt ved hjelp av overdimensjonert han-sa på nachspiel, tilbakeviser, bare-rykter, dette-sa han, osv.

  En hytt i nabolaget ser ut til å ligge nærmere 18 millioner. Er ikke Stoltenberg en av de som sterkest har fordømt "skatteplanlegging" som moralsk forkastelig?

  ReplyDelete