Friday, January 20, 2012

Du glemte å twittre, Audun Lysbakken

Hablogg
skriver dette på sin blogg:

Feminismen er død
Lørdag: En musiker tuller med hudfargen til en annen musiker på direktesendt fjernsyn. Medie-Norge går av skaftet.

Torsdag: En debattant gjør narr av en voldtatt kvinne på direkten i NRK. Ingen medier finner saken verd å nevne.


Lørdag var blant andre Audun Lysbakken raskt ute på Twitter med å ta avstand fra Moccamann-vitsen. Torsdag var han og de andre multikulturistene helt tause.

Leserkommentar til artikkelen: Forakt for folkedjupet:

"....Nei taperen er hverken Plumbo, Madcon eller bygda. Taperen i denne saken er det politisk korrekte og "eliten". Det var de som brukte hele lørdagen og natt til søndag for å bruke en flåsete kommentar for å statuere et eks. Denne saken kunne vært avsluttet like etter at uttalelsen falt, da Blokhus ba om unnskyld igjen og igjen. Men det holdt ikke for det politisk korrekte og eliten. De skulle nå statuere et eks. Men siden det politisk korrekte og eliten lever i sin lille boble, så fikk de ikke med seg at det meste av folket hadde snudd. Men når de endelig forsto dette, da ble det veldig viktig å forsøke å få roe ned saken. En sak som det politisk korrekte og eliten hadde blåst ut av proporsjoner i utgangspunktet.

Det politisk korrekte og eliten er opptatt med å formidle at nå er dette en "ikke-sak". Eller som Jens Pettersen kommer inn på: Eliten og det politisk korrekte har "tilgitt Plumbo". Men selv om Plumbo er "tilgitt" så må man ikke tro at Eliten og det politisk korrekte har glemt. Det ligger like under overflaten.Kort fortalt: Hvis det er en eller annen sak som er i Plumbo's disfavør, så vil den saken bli slått stort opp, og da vil man naturligvis gå i "godteposen" for å hente denne saken."
-smokewater

No comments:

Post a Comment