Thursday, September 10, 2009

Hør og se den primitive røde bermen

Her kan du se hvordan den røde bermen oppførte seg på skoledebattene.

4 comments:

 1. Sykt...ser ut som om de røgrønne er de som har mest problemer med å likebehandle innvandrere i dette landet.

  ReplyDelete
 2. Det er typisk for mange sosialister. De mest usympatiske egoistene jeg har møtt, har ofte vært nettopp fanatiske sosialister.

  De er ofte storkjefta og aggressive og spyr ut sitt budskap om solidaritet med alle i hele verden. Dess lenger unna, dess sterkere er solidariteten. Det komiske er at de ofte er ufordragelige mot folk rundt seg, men er vennligheten som ”elsker” alle de som de aldri har møtt eller sett.

  ReplyDelete
 3. Trist at venstresiden griper til psykopatiske, for å kunne dominere debatter.

  ReplyDelete
 4. Joda, det er noen røde AP-mobbere av verste sorten på politikkforumet til sol.no. Av typen, "hei, kamerater!"--og skikkelig drittslenging til alle som støtter den blå siden. Aldri sett maken til ufyselig adferd. I tillegg LO`s Jørund Hassel gjemt bak nick (og avslørt av en Høyrevelger),- han driver en voldsom valgkamp for AP der. men ok, Hassel er ikke drittsekk mot folk,- han er bare overivrig AP/LO-mann med dommedagsprofetier ang hva blå politikk vil gjøre med arbeidsplasser, sykelønna, etc. (Men hvem ønsket å endre sykelønnsordningen og ble satt på plass av Valla?..Jens, ja..hehe..sånne småtterier er glemt i valgkampen, eller LO har makten over Jens nå)

  ReplyDelete