Tuesday, September 1, 2009

Aftenposten og Nrk ønsker sosialistisk regjeringAftenposten og NRK er like sterke tilhengere av en AP – regjering eller en sosialistisk dominert regjering som Klassekampen og Dagsavisen.
Hver eneste dag har de to førende propagandaorganene innlegg og utfall som har som formål dels å stigmatisere FrP, dels å splitte Høyre og FrP.

Statlige forskningsinstitusjoner som Transportøkonomisk Institutt (TØI) har også kastet seg inn i valgkampen med ”forskning” som viser hvor forferdelig det vil gå i samferdselssektoren med en FrP/Høyre – regjering. Dette står i grell kontrast til hva bilister erfarer og hva jernbaneeksperter fortviler over når det satses på luftslott (lyntog), kanskje om 50 år, fremfor dobbeltspor i vår tid.

Trenger du gode argumenter for å stemme Høyre eller Fremskrittspartiet, les mer her:
kommentar.no

2 comments:

  1. Noen spesiell grunn til at du hopper over at Transportøkonomisk Institutt er en privat stiftelse? Sånn bortsett fra at det ikke passer inn i skremmebildet ditt?

    ReplyDelete
  2. Det er tydelig at du ikke klikket på les mer her på slutten av innlegget mitt. Hadde du gjort det, ville du sett at jeg siterte en artikkel skrevet av noen andre.

    Når det gjelder skremmebilder er det vel få som har tegnet flere skremmebilder i denne valgkampen enn Arbeiderpartiet. Det er ikke måte på hvilke katastrofale følger det skal få for Norge hvis den rødgrønne regjeringen mister makten.

    ReplyDelete