Monday, September 14, 2009

Valgets beste nyhet - Sponheim gir seg

Den beste nyheten vi kunne få, var at den arrogante Sponheim må gi seg som partileder. Er vi riktig heldige vil han heller ikke få plass på Stortinget. I skrivende stund risikerer Venstre også å bli utradert fra Stortinget. Skulle det skje, får vi håpe partiet aldri vil klare å komme tilbake til Løvebakken. Norge trenger rett og slett ikke et slikt parti.

Carl I. Hagen gikk enda lenger på TV i kveld: Venstre, Senterpartiet og Kristelig Folkeparti er tre partier som det ikke er behov for i norsk politikk!

4 comments:

 1. Hovmod står for fall, heter det. Det ble Sponheims "død".
  Vi ender nok med de rødgrønne, men jeg skal tåle det. I byen min jubles det fordi Frp har over 31%.

  Det irriterende er at om Sponheim hadde vært fleksibel og samarbeidsvillig, så hadde den borgerlige siden vunnet klart. Det har vært mye tull som skapte usikkerhet.

  ReplyDelete
 2. Kristelig Folkeparti gikk også rundt med nesen i sky og forsøkte å innbille andre at de var så mye bedre enn Fremskrittspartiet. Heldigvis fikk det partiet også en solid smekk.

  ReplyDelete
 3. Tenk å si sånn. V har vært det eneste partiet som har stått standhaftig på de sakene de synes er viktigst, uavhengig om det vil gi dem en plass i regjering eller ikke. Det fortjener respekt, ikke nedlatende og skadefro tull fra et populistisk parti.

  ReplyDelete
 4. Hvilken betydning har det å stå standhaftig for noe når velgerne viser dere ryggen? Greit, hvis det fører til at dere i det minste innser at den standhaftigheten var feil, og dere bruker vett og forandrer dere, da har dere i hvert fall lært noe. Men å fortsette i samme leia, slik jeg er redd Venstre vil komme til å gjøre, vil i hvert fall ikke bringe Venstre tilbake som et stort parti. Jeg er egentlig helt enig med Carl I. Hagen når han sier at Venstre, Kristelig Folkepart og Senterpartiet er parti det ikke er behov for i norsk politikk. Hvis vi legger til Sosialistisk Venstreparti også, da har vi dekket hele spekteret av partier som godt kan forsvinne fra partifloraen vår.

  ReplyDelete