Sunday, September 20, 2009

Fanatiske sosialister er lite sympatiske

Dra til en hvilken som helst bygd i dette landet. Forhør deg om hvem som er den største egoisten og verste kranglefanten i bygda. Sjansen er stor for at det vil være en fanatisk sosialist!

Det er det som er så tragikomisk med sosialistene: De "elsker" alt og alle som er ute av syne, mens de er en pest og en plage for folk i nærmiljøet.

12 comments:

 1. Are you for real? Hvor i all verden har du dette fra?

  Wergeland var en "kranglefant". Er det den typen radikale frihetsforkjempere og mennesker du tenker på? Er alle som måtte mene noe annet enn høyreekstreme populister å regne som kranglefanter?

  Er Martin Schancke, Siv Jensen, Per Sandberg og resten av Frp-gjengen å regne som "sympatiske"?

  Du kommer med noen komplett udokumenterte og meningsløse påstander som det ikke er hold i.

  Denne såkalte "bloggen" er jo fullstendig useriøs og oser av hat og vrangforestillinger. La oss håpe at ikke alle i Frp er på samme lave nivå...

  ReplyDelete
 2. Min påstand er basert på mine og mange andres erfaringer. I tillegg til bygdene burde jeg også legge til borettslag. Det er det samme i borettslagene. De sosialistiske kranglefantene manøvrerer seg ofte inn i styrerommene eller terroriserer alle med vrøvlet sitt på generalforsamlingene.

  Du vet jeg har rett - du får bare bryte sammen og innrømme :)

  ReplyDelete
 3. For hvert eneste ord du skriver så graver du deg lenger og lenger ned i de debiles gjørme...
  Mitt tips må være at du slutter å skrive. Da kan du komme fra det hele med et snev av ære. Begynn heller med boksing( eller noe i den duren ) for å få ut innestengt aggresjon.

  ReplyDelete
 4. Hmmm...det er åpenbart at du ikke har hatt nytte av ytringene våre. Eller...?

  Hvis det er idiologisk påfyll - eller det som den amerikanske forfatteren Kurt Vonnegurt kalte «foma» = beroligende usannheter - du er ute etter, la meg da anbefale Aftenposten eller Nrk.

  Lykke til!

  ReplyDelete
 5. Hvordan kan man ha nytte av ytringer som ikke er dokumenterbare? Rent bortsett fra å tilegne seg hatefulle og imbecile holdninger basert på antagelser, gjetninger, fordomsfullhet og direkte dumskap?

  Jeg skulle gjerne ha anbefalt en eller annen form for lektyre til deg også, men jeg sliter med å bestemme meg for hva. Det står mellom Donald Duck og....tja, you name it?
  Et sted må du begynne for å klatre i læringsprossesen...

  ReplyDelete
 6. Jeg visste det!

  Hvor mange borettslag har du terrorisert? I hvor mange bygder har du blitt uglesett? *knis-knis*

  Vi på høyresiden er naturligvis for ytringsfrihet. Derfor skal jeg gjerne fortsette å godkjenne innlegg fra deg, forutsatt at du ikke sklir helt ut og blir voldsomt ufin. Sosialister har nemlig den uvanen, å bli uforskammet frekke i kjeften.

  Du bør derfor ikke forvente at jeg skal gidde å bruke mer tid på en typisk sosialistisk kranglefant som deg. Kanskje du kan starte en nabokrangel i nærmiljøet ditt i stedet? *giggle*

  ReplyDelete
 7. Nils, du/dere er sleipe. :-) Dere "røkte ham ut", fikk ham til å fremstå som prototypen på en sosialistisk kranglefant med en arrogant ovenfra-og-nedad holdning. Jeg vil si typisk sosialist som preiker om likhet men samtidig ser ned på andre.

  ReplyDelete
 8. Turid, en av oss stemte SV for mange år siden, så du kan si vi kjenner lusa på gangen :)

  ReplyDelete
 9. Alltid artig å registrere hvor selvtilfredse noen mennesker blir når de tror de har funnet "sannheten". Da går de oppkonstruerte profetiene og det rørete tankespinnet i oppfyllelse og både selvtillit, brystkasse og flommen av ord vokser...

  Men la oss nå dissekrere litt. Intet borettslagsstyre jeg har blitt uglesett i( Av den enkle årsak at jeg aldri har sittet i ett, muligens? ). Bygder avlegger jeg heller sjelden besøk, men de gangene jeg gjør det så går jeg utmerket i lag med de fleste( kommer selvsagt an på individet ).

  "Vi på høyresiden er naturligvis for ytringsfrihet". Så hvorfor er det da, som tidligere påpekt, så mange som har fått fyken fra Frp i årenes løp nettopp for å benytte seg av den friheten? Du har unnlatt og svare på mange av mine andre spørsmål, jeg regner ikke med at du greier/vil det nå heller, men jeg har trua på at individer kan forandre seg og reflektere over sine egne begrensninger, så jeg har et lønnlig håp om svar...

  "Sosialister har nemlig den uvanen å bli uforskammet frekke i kjeften". Slike ord kommer som regel fra mennesker som har innsett nederlaget og forsøker å snu en tapt sak til seier, men den type hersketeknikk funker ikke på meg, dessverre...

  "Sosialistisk kranglefant". Nope, jeg stemmer ikke en gang i Norge, Jeg er bastard og har en norsk forelder og en utenlandsk. Jeg stemmer i mitt andre hjemland, og der stemmer jeg sogar ikke sosialistisk.

  "Kanskje du kan starte en nabokrangel i nærmiljøet ditt..." Tja, da måtte muligens du først ha flyttet hit. De naboene jeg har pr. i dag( og har hatt ) har alle vært åpne, elskverdige, snille, hjelpsomme og vennlige mennesker. Med andre ord ganske forskjellig fra hvordan du selv fremstår.

  "Turid"-Her kommer jeg til kort. Ditt innlegg oser av treffsikre observasjoner og spissfindighet. Jeg bøyer meg i støvet og er dypt imponert.

  Nils-"vi kjenner lusa på gangen". Den lusa kryper rundt oppe i ditt eget hode og kreerer konspirasjonsteorier og vrangforestillinger, dessverre.

  Vi prøver igjen: Kan du dokumentere dine påstaner om at sosialister er mer kranglevorne enn andre? Hvor har du slikt fra. Baserer du deg på det du, og evt. andre likesinnede skapninger, måtte mene?

  ReplyDelete
 10. Jeg tror du, Morten T, har rekord når det gjelder kommentarer på denne bloggen. Se litt igjennom dine mange tidligere innlegg og hårreisende påstander om Frp, Frp sine velgere, og Carl I. Hagen (du må gjerne rødme mens du leser ditt eget vrøvl). Og så ber du meg om å dokumentere????

  Du bærer alle kjennetegn på en notorisk kranglefant - du får like det eller ikke, men slik er det. Dermed basta :)

  ReplyDelete
 11. "Jeg tror du, Morten T, har rekord når det gjelder kommentarer på denne bloggen. Se litt igjennom dine mange tidligere innlegg og hårreisende påstander om Frp, Frp sine velgere, og Carl I. Hagen (du må gjerne rødme mens du leser ditt eget vrøvl). Og så ber du meg om å dokumentere????

  Du bærer alle kjennetegn på en notorisk kranglefant - du får like det eller ikke, men slik er det. Dermed basta :)"

  Slik taler en slagen mann. Hvis jeg skal krangle med noen, så må det jo være noe å krangle om? Men du trekker deg helt bevisst unna alt som måtte få deg til å formulere et svar, evt. tilbakevise/motbevise påstander.

  Det gjør dessverre bloggen din like uinteressant som alle disse bloggene for hesteinteresserte som er der ute. Du får fortsette monologene og det er sikkert en og annen på livets skyggeside som vil dele dine oppfatninger og derav gjøre dem selvforsterkende, men jeg backer ut, jeg har ingenting å tilføre selvtilfredse folk på ytterste høyre fløy. Den oppgaven må/bør heller tilfalle profesjonelle m/fagbrev innenfor fagfeltetet som tar for seg kognitive svekkelser.

  Adios!

  ReplyDelete
 12. Morten T sa: ".... jeg har ingenting å tilføre selvtilfredse folk på ytterste høyre fløy..."

  Det har du helt rett i, Morten T - det har du helt rett i!

  Forøvrig kan jeg hviske deg i øret at formålet med denne bloggen er å gjøre nøyaktig det samme som den venstrevridde norske pressen gjør:
  Så litt her og så litt der, for gradvis å påvirke...
  I så måte har du vært til stor hjelp, så takk for hjelpen :)

  ReplyDelete