Thursday, September 10, 2009

Sosialistene elsker kaos

Kaos må være ett av de mest brukte ordene i denne valgkampen. Sosialistene og journalistene deres elsker ordet. Som utrettelige hakkespetter forsøker sosialistene og journalistene å hamre inn i hodene på folk at kaos vil oppstå hvis de borgerlige vinner valget på mandag.

Det er naturligvis intet annet enn noe åndssvakt sludder.

Ola og Kari går ikke til valglokalene med mulige og umulige regjeringskabaler i tankene. Det er følelser, og ikke analyser, som avgjør hva folk stemmer på.

Det er kanskje beklagelig, men dog et faktum, at det tenkes ikke mye blant de fleste velgere. Mange gir rett og slett blaffen - kanskje fordi de har forstått at strengt tatt er det kun marginale forskjeller mellom de ulike partiene på Stortinget. Når noen forsøker å inbille folk at det enten blir kaos eller stø kurs, da trekker de fleste på skuldrene. Ære være dem for det.

Når det gjelder manglende bruk av den venstre hjernehalvdel, er den tradisjonelle Ap-velgeren et godt eksempel. Hos de fanatiske Ap-velgerne har det ikke vært tenkt en selvstendig tanke siden Ap begynte å styre dette landet. Som fugleunger sitter de der med åpen kjeft og svelger unna alt det Ap-ledelsen serverer dem. Uten tvil - de må ha et unikt fordøyelsessystem.

Ordet kaos har for lengst mistet sin kraft. Fortsatt bruk av ordet i valgkampen vil kun vitne om et litt hjelpesløst forsøk på å lure velgerne.

Nettopp det kan komme til å straffe seg.

No comments:

Post a Comment