Friday, September 18, 2009

Hjertens enig, Carl I. Hagen

- Det burde være grenser for byråkrati. De fleste av oss er kjeltringer i dette landet for det er umulig å gjøre noe uten at man bryter noen regler på grunn av alt byråkratiet, sier Hagen til Dagbladet.

Se også: “How many of you have broken no laws this month?”

8 comments:

 1. Dette handler ikke om lover!
  Dette er markedsføring av boligsalg.
  Hagen skjønner jo at markedsføringsverdien, overstiger eventuell bot.

  Sånn drev han også sist ved salg av vaktmesterboligen i Tønsberg.

  Hvor politikkeren "for folk flest", solgte en historie til Se og Hør.

  ReplyDelete
 2. Enig med Hagen. Subjektiv oppfattelse av lovverket, samt egen praktisering av dette er alltid å foretrekke. Det er derfor jeg synes det er meningsløst å fordømme:
  -Børsmeglere som bedriver innsidehandel
  -Barnearbeid
  -Tyveri av smågodt
  -Smugling av rusmidler og tobakk
  -Og kjøre bil i 180 km/t i 50-sone
  -Tagging
  -Kjøre kollektivt uten å betale( "Sniking" )
  -Jobbe "svart", eller hyre inn noen til å jobbe "svart"
  -Urinere på gata
  -La være å sikre en arbeidsplass etter HMS-forskrifter
  -Bruke narkotiske stoffer
  -Kopiere andres kunstverk( dvs. bryte Åndsverksloven )
  -Unndra moms fra bedriftsregnskaper
  -Bedrive rasisme
  -Lenke seg fast på offentlige steder og begå sivil ulydighet( f.eks. i miljøkampen )
  -Gifte seg med 10 damer/menn( bigami )
  -Tilsette stoffer i maten som ikke er lov( farge, konserveringsmidler etc. )
  -Fiske og jakte så mye man vil
  -Holde barn hjemme fra lovpålagt skolegang
  -Nekte ansatte ferie
  pluss-pluss...

  Jeg går utifra at du på prinsipielt grunnlag er enig? Eller var det "Lov & Orden"-partiet de kaller seg disse som har en medlemsmasse bestående av flere kriminelle enn alle de andre partiene...?

  ReplyDelete
 3. Ja, akkurat. Da får vi si takk og pris for at vi har tilstrekkelig mange sosialiser i dette landet; for de gjør selvsagt aldri noe som er galt. Det eneste som er galt med sosialistene er at de er de mest selvgode, egoistiske kranglefantene i vårt land. Jeg har en følelse av at du er en av dem.

  ReplyDelete
 4. Nok en true beliver fra den sekteriske venstresiden, benytter anledningen til å slenge ut påstander om det de hater så intens: alle som ikke er som dem.

  Trodde de skulle holde opp med denne kampanjen, men der tok jeg vist feil.
  Skaff dere et liv, ved neste valg skal vi ta rotta på dere....på demokratisk vis.

  ReplyDelete
 5. Vel, la meg si det på denne måten: Hvis listen til Morten T avslører hans forestillinger om Frp-velgerne, da skjønner jeg godt at han har parkert hjernen sin hos ett av de sosialistiske partiene. Det fine med det er at han da ikke lenger behøver å tenke selvstendig. Han kan kun gjøre som de fleste andre sosialistvelgere, sitte der som en fugleunge med gapende kjeft og svelge unna alt han blir servert.

  ReplyDelete
 6. Ha-ha! Morosamt. Her forsøker jeg å formidle at jeg er tilhenger av Hagens syn på lovverket( Dvs. at alle til enhver tid skal gjøre det en selv synes er "rett" ), og så går dere fullstendig fra konseptene og slenger ut beskyldninger om det ene eller andre. Men la oss nå pirke litt i den grisete materien dere har gravd fram der ute på den ytterste, brunfargede komposthaugen deres:

  1. "For de gjør selvsagt aldri noe galt"
  Jo, mange mennesker gjør noe galt fra tid til annen. Men den vesentlige forskjellen er "walk the talk". For der Frp-folket forlanger at alle( og da spesielt de med litt spesiell hudfarge ) skal følge Norges Lover, der skal altså den gjengse Frp`er ha et helt annet lovverk å forhold seg til? Er ikke DET et egoistisk syn? Jeg foreslår at du kikker litt i Bibelen( det gjør vel dere som vil at Norge skal styres etter "Det Kristne Verdigrunnlag", titt og ofte? ). Bla deg frem til Tollere & Syndere....

  2)"Selvgode, egoistiske kranglefantene ..."
  Har nesten lyst til å skrive: "Du er så søt når du er sint", men jeg tar deg heller på alvor( det er visstnok noen som mener at Frp`ere fortjener det ) og sier beint ut at du leverer en forferdelig dårlig argumentasjon. Nesten som Karius & Baktus da de ble feid ut av tennene til Jens: "Alt ting er så trist og leit..."

  Anonym:
  1) "Sekteriske venstresiden". Her ser du spøkelser på høylys dag.
  2) "Å slenge ut påstander om det de hater så intens: alle som ikke er som dem ". Er du HELT sikker på at det ikke er Frp`eres syn på innvandrere og andre minioriteter du snakker om her? Har du blandet begrepene?


  Nils igjen:
  Det siste innlegget ditt er interessant og fortrller vel egentlig alt om deg.

  1)"Hvis listen til Morten T. avslører hans forestillinger om Frp-velgere..." Den listen er satt opp som et paradoks til Hagens uttalelser og viser med all tydelighet hvordan det kan gå hvis alle skulle følge sin egen oppfattelse av rett/galt. At du ikke skjønner såpass, får være ditt problem.
  2) "Tenke selvstendig". Nettopp det er det mange i Frp som har forsøkt å gjøre i årenes løp. Alle har blitt kastet ut( Jeg nevner Kleppe, Wibe, Lonstad, Danielsen, Skjervengen, Simonsen, Pleym, Grønning,Fritjof Frank Gundersen,Hedstrøm, Christensen m.fl. ).
  Dine vrangforestillinger stemmer ikke, men jeg skjønner at det er vanskelig å nå fram. Det får heller proffesjonelle folk ta seg av.

  Til slutt legger jeg med denne:
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/11/12/482662.html

  Fyren som er avbildet er vel kjent for å både være fra bygda og en gedigen kranglefant, men meg bekjent er han ingen "sosialist"?

  ReplyDelete
 7. I denne rekken av drittkasting virker Morten T.s innlegg minst usaklig.
  Vet ikke hvem det sier mest om.....

  ReplyDelete
 8. Morten T sa: "...Her forsøker jeg å formidle at jeg er tilhenger av Hagens syn på lovverket( Dvs. at alle til enhver tid skal gjøre det en selv synes er "rett" ),..."

  Det at du åpenbart mener dette er Hagens syn på lovverket, viser at du:
  1) Ikke forsto hva Hagen sa i det hele tatt.
  2) Du slenger ut en påstand om Hagen og Frp som er på et så idiotisk lavnivå at jeg ikke orker å bøye meg ned for å kommentere mer av vrøvlet ditt.

  ReplyDelete