Wednesday, September 30, 2009

Ei ubarbert sugge på venstresida

- Foretrekker faktisk ei ubarbert sugge på venstresida, foran en bleika og raka trutmunn med åpenbare kunnskapshull og personlighetsforstyrrelser.

Til tider kan det faktisk være mosomt å lese kommentarene fra leserne, som for eksempel der leserne diskuterer Anna Anka og hennes synspunkter.

Her er noen flere saftige "gullkorn" fra debatten om Anna Anka:

- Skjønner ikke helt hvorfor man lar denne Anka sette dagsorden, men hun gjorde en ok figur. Hun virket i det minste ærlig. Hennes motdebattanter, særlig hun som så ut som en burugle, virket bare bitter og misunnelig.

- Enig. Skavlan er oppskrytt. Han prøver å være mer kjendis enn sine gjester. Men makan til arrogant oppførsel overfor islands tidligere president. Direkte uhøflig. Skavlan er for lett til å sette politisk dagsorden, noe han forgjeves prøvde på.

- Gi meg den skandinaviske modellen hvilken dag som helst, og la damene i pappmasse-verdenen Hollywood leve sine egne liv og innbille seg at det er slik verden er. Så får det bare våge seg at jeg ikke får en avsugning hver morgen.

- Hva pokker er det som er galt med å suge????

- Man skal aldri bruke to punktum etter hverandre. Tre punktum på rad er lov innenfor skjønnlitteratur, men innenfor sakprosa og fagtekster skal kun ett punktum benyttes. Du tok skikkelig feil og jeg retta på deg!

- Hun virker som en kvinne med tæl, mange kvinner kan lære av henne. Men forsatt sitter kvinner i dette landet på ytterste venstre med ubarberte armhuler å skriker om likestilling. De har enda ikke hatt noen effekt med sine holdninger.

- Ja, er ikke det motbydelig? Det skulle vært påbudt å barbere seg under armene. Jeg er også tilhenger av avsuging, men det nekter vel kvinnesakskvinnene.

- Hva kan kvinner lære av henne?

Bli rik og sug mannen din?

Foretrekker faktisk ei ubarbert sugge på venstresida, foran en bleika og raka trutmunn med åpenbare kunnskapshull og personlighetsforstyrrelser.

No comments:

Post a Comment