Friday, September 11, 2009

Ler de av Venstre i Arbeiderpartiet?

Dere som eventuelt hadde tenkt å stemme Venstre, bør seriøst vurdere å stemme noe annet. Kanskje DLF kan være et alternativ for dere?

Dette sies av en som selv vil stemme Frp. Jeg anbefaler nesten hva som helst annet enn Venstre fordi jeg synes det partiet blir mer og mer sprøtt, og det takket være Sponheim. Det er åpenbart at den mannen kun er ute etter sysselsetting for seg selv i 4 nye år på Stortinget. Kanskje fordi det er heller lite inntekstbringende å være sauebonde i Hardanger?

Når Sponheim utsteder garantier for og i mot det meste, da avslører han at makt for partiet Venstre er det minste han bryr seg om. Han må vite at med sine mange tøvete utspill og garantier fratas Venstre muligheten til å kunne utrette noe som helst på Stortinget. I Dagsrevyen i dag sa Sponheim endog rett ut at målet hans ikke er en borgerlig regjering.

Det vil gavne Arbeiderpartiet. Likevel skulle det ikke forundre meg om det er slik at også innen Arbeiderpartiet sitter det mange og ler og rister på hodet av denne sauebonden.

At det i hele tatt finnes mennesker som er villig til å kaste bort sin stemme på et parti som Venstre, er nesten et forskningsprosjekt verdig!

No comments:

Post a Comment